Yang Join Aku Nie!

Monday, June 13, 2011

“GA PERTAMA PUTERI KATEK”

 Cara penyertaan :
  1. Buat satu entry bertajuk “GA PERTAMA PUTERI KATEK”
  2. Copy banner di atas dalam entry tersebut dan link ke entry ini.
  3. List kan 3 TAJUK ENTRY TERBAIK anda sepanjang berblog. Tak kira la entry zaman bila. Yang penting anda rasa entry tu terbaik. Link kan ke entry tersebut.
  4. Last sekali!!! Dibawah entry GA tersebut (penutup) sila tulis : 

“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

Letak link entry GA anda disini!!!

TARIKH TUTUP : 15 JULAI 2011
(random.org akan digunakan utk memilih yang bertuah)

Objektif GA :
  • Nak bersedekah… Hahahaha….
  • Nak berkenalan dengan kenalan blogger lain…
  • Mempromosikan entry2 terbaik anda!!
  • Dan saja2 nak mintak suruh pelihara penyu kita yg comel itu!!
  • Hadiah berkaitan dengan penyu jugak lah!! InsyaAllah... Amin.
Penyertaan dari IEB :
Tajuk Entry Terbaik Blog Isteri Encek Bard
Enty ni IEB menulis dari hati IEB yang sangat sedih nila IEB tahu mengenai berita ini di TV3, sangat membuat IEB tersentuh hati, apalah salah insan kecil yang tak berdosa ini sehinggakan diperlaku sebigini kejam...
Kita sering dengar perihal perempuan yang merejuk, kali ini IEB kupas sedikit mengenai lelaki merajuk
Dalam entry nie IEB mengupas mengenai orang yang hipokrit.. menci  tau tak suker...

“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

4 comments:

mizzkechique said...

akak...gud luck!!

Dayana AZ said...

IEB :) lama dayana x jenguk sini huhu.. nk tengok jap la blog katek pulak..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck ;)

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog KATEK.gud luck yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...