Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 23, 2011

Jutaan Terima Kasih Semua

Pertama selai IEB ingin memanjatkan syukur kehadrat Illahi kerana dengan limpah dan kurniaan NYA IEB masih diberi peluang untuk bernafar di bumi ini... Jutaan terima kasih khas buat En. Bard yang banyak membantu IEB semasa IEB sakit ini.... IEB bersyukur sangat kerana dia telah diciptakan untuk IEB, jasanya menjaga IEB menunggu IEB semasa IEB sakit ini tak dapat IEB nak balas... En. Bard sanggup ambil cuti semata-mata nak jaga IEB dan masakkan untuk IEB... Terima Kasih Pa sebab sentiasa menjaga dan memberi semangat untuk Je.. JE sayang Pa sesangat.... Mudah-mudahan kita akan kekal bahagia ke akhir hayat nanti.. Amin Yarabbal A'alamin... IEB bersyukur kerana mendapat seorang suami yang sangat penyanyang.....

Jutaan terima aksih juga buat ayahnda bonda dan ayahnda bonda mertua yang hari-hari telefon IEB bertanyakan khabar dan emngabil berat pasal diri IEB... Termia kasih mak-mak dan ayah-ayah semua.. Sayang mak-mak dan ayah-ayah sesangat.....

Jutaan terima kasih khasnya buat kawan-kawan IEB yang nyata mahupun di alam maya, yang sentiasa memberi nasihat dan sokongan buat IEB.. IEB sayang koram ketat-ketat.... Terima kasig buat KSP kerana beliau lah orang pertama yang memberi ucapan di FB juga di Group Sahabat Blogger.. Terima Kasih buat KSP, juga buat Adik HY yang siap buat entry untuk IEB.. Terima kasih yang, betul apa yang adik gitau tu... Setiap kejadian ada hikmahNYA.. Kini IEB redha dengan segala ketentuan NYA...

IEB minta maaf sesangat sebab IEB tak dapat nak BW blog koram sesangat, sebab IEB masih lagi belum pulih sepenuhnya, badan masih lemah dan perut IEB masih lagi mengalami kesakitan.... IEB minta maaf sesangat... kalau IEB berkemampuan, Insya Allah IEB BW blog koram pki handphone jer....

12 comments:

HeziqaMushadadLee said...

its oke kak,kiteorang akan selaloo dekat belakang akak :)

mizzkechique said...

bertabah... =)

Aku Ibu Muda said...

rest banyak2...lupakan pasal blog dulu :)

Sembang Kemas said...

laki akak ada gaya seth tan tak?hehe

fyna said...

rehat banyak2 taw kak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

rehat byk2 ye dik

cik panadol said...

IEB, rehat betul-betul sampai sihat...kami akan sentiasa support IEB ok....get well soon sis!

aDisH.sHidA said...

rehat dan berpantang erh...take care


opppppppppppppppps awal2 dah typo....cari di mana di mana di mana...

ok ok shida gtau..bernafar....bernafas la dear

risa said...

jaga diri baik2 ye sis
insyaallah nanti ok le tu
kena jaga baik2 dalaman semoga pulih sepenuhnya..insyaallah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope akak tabah yerk

Qaseh dalia adelia said...

sis rehat lah xyah care ke blog sgt

Mama Kembar 3 said...

salam sue. take good care of yourself ok. berpantang betul betul tau, jgn ngelat tau. Berpantang sgt penting utk kuatkan balik fizikal & mental. InsyaAllah akan ada rezeki lagi pasni. Mana tau kot kot cam mama nih, 2 kali tak jadi tup tup skali jadi terus dpt 3, kan? Allah knows best dear :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...