Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 30, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY


p/s : IEB nak koram tinggalkan link koram mengenai "Spontaneous Thursday" kat ruangan komen IEB, untuk IEB masukkan link koram dalam entry IEB nie.... Bagi koram yang belum tahun apa itu Spontaneous Thursday sila ke :

16 comments:

Norhisham Nordin said...

okehhh, ini link blog saya...

http://norhisham-nordin.blogspot.com

Bapak said...

http://akubapak.blogspot.com

YanaMIB said...

utk ST ni xgheti lg nk buat..haha =P


http://ctliyana86.blogspot.com/

simanis said...

Salam kenal...

http://www.syima.com/

Anis Aryna Shamsuddin said...

ini pula link sy.. (;

http://ceritaouhhhceritaku.blogspot.com/2011/06/spontaneous-thursday-2.html

mizzkechique said...

kak..saya..

http://mizztina.blogspot.com

ngeeeee =)

niena shopping2u said...

erk.. nk jugak :)
hehehe

http://www.my-shopping2u.com/

niena shopping2u said...

kte sesama membantu kan .. "."

Aku Ibu Muda said...

err...tak habis kaji lagi pasal ST :)

PinKy MoMMa said...

erkss biasa wordless je..
nnt akak pikir sat eh ;)

morning adik!

^^nu[dd]yra^^ said...

sy 1st time join ST....

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/06/spontaneous-thursday-1.html

laskar pelangi said...

sis, nak jugak:)


http://pelangi6767.blogspot.com/2011/06/spontaneous-thursday-1-kegemaran.html

lalink7 said...

manrik la IEB..nak join la petang sikit..hehehe..nanti ari rabu, jumaat mesti ada hari2 lain2 pulak ek slain spontan dan wordless..hehehee

Ibu Darwisy said...

nak..nak..jugak IEB

http://ibudarwisy.blogspot.com/

blackroses said...

singgah khamis

~Kirin Selama Perak~ said...

kak da baca kan?
kekkee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...