Yang Join Aku Nie!

Wednesday, June 15, 2011

Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang!

Segmen paling keji sepanjang berblog!
Sape nak join? Saya pasti, ramai yang nak kannn? Dah lama kamu-kamu semua simpan dalam hati tu, jadi ni masanya nak luahkan segala perasaan yang terpendam. Hahaha... Habislah Ujang! :p
Segmennya cam ni...
  1. Buat satu entri, tajuk: Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang!
  2. Linkkan ke entri ni...
  3. Gi blog Ujang... --> http://azfar9897.blogspot.com
  4. Nampak header flash dia yang baruuuuuu tu? Ada pen kan? Gi conteng!!! Hahahaha~
  5. Lepas tu printscreen, dan letak dalam entri kamu tu...
  6. Then bagi pendapat tentang header baru blog Ujang yang dibuat oleh Ayeem...
  7. Dah siap, sila paste url kamu kat sini...
 Pendapat IEB tentang Header baru Blog Ujang yang dibuat Ayeem :
  • Nampak kemas dan nampak kematangan disitu, sonang cito nampak skema weh... Tapi cantik, I like, like, like, like lah
  • Apesal Muker Ujang nampak gelap, sunbern eh?? Hehehehhe
  • Paling IEB suker ado menatang pen tu, Hahahahha hari-hari IEB conteng Header ko Ujang.. Asal Tensi jer IEB conteng Muker ko.. Miahahahhah, Kalau IEB tak Bukak Sluar Ayeem lam Blog dier lah <--- Eh terkantoi sudah, alah koram nampak pisang jer.. Hahhahahahhahahhah


19 comments:

Belog MTT said...

Wahhh menarikkkkk !! ^^

Sunah Sakura said...

erkkk! ahahaha~ tak tau pun sluar tu boleh bukak!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wow.. ada liptip merah lagi 2..;P

Izamir Ridzwan said...

macam mahatma gandhi dah pon

Eera Shera said...

salam..singgah sini..

al_hakim said...

ehhe..ganas kak

cik pulau said...

cik pulau pun join jugak....

n!cK said...

sian ujang mgse keadaan..keh3

KAMIHIDUP said...

kesian ujang, wahaaaaaa.

Ujang9897 said...

pergh...bertambah hensem..hahaha

Rahmad said...

yeah..ujang kena lg..

gadis melayu said...

hahahaha.. pulak dah.. heeee~

shopping2u said...

PERBUATAN YG SGT KEJAM !! HUHUHU
singgah sejenak di sni membawa kucing yg malu

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/malu-malu-kucing-apa-kaitan-dengan.html

Ujang9897 said...

ptg smlm punya contengan publish mlm kang..hee

nazirulhazwan~ said...

Ape yg kemas nye,selekeh je.haha
Owh,ujang mmg gelao segelap hati dio.haha

emieysandra said...

segmen menconteng best jugak~

meaw said...

gincu merah menyalo :P

risa said...

alololo comel adik aku tu..ekekeke

Park Min Rin said...

haha..gile hodoh dibuatnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...