Yang Join Aku Nie!

Monday, June 20, 2011

Hapy Belated Birthday Qaseh Delia Adalia

Sorry dik akak lambat memberi ucapan Selamat Hari Lahir yang ke-23, Eh, sebaya lah Qaseh ngan adik IEB No. 2 tu...

Ucapan akak :
Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, cepat-cepat naik pelamin dan sentiasa mendapat kebahagiaan dan keredaan NYA dunia dan akhirat kelak.. Mudah-mudahan.. Amin Yarabbal A'alamin....

Sayam Qaseh ketat-ketat..... Mmmmuah...

10 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

birthday KSP --->21 0ktober

*saja bgtau kat sini*
muahahaha

Qaseh dalia adelia said...

tq sis sayang ! wuwuwuw .. T_T insyaAllah sis .. aminn =) .. doakan sis jugak ..semoga kita semua terpilih tuk masuk ke syurga kelak ..amin

KAMIHIDUP said...

qaseh, semoga panjang umur dan murah rezeki. :)

Qaseh dalia adelia said...

sibuk jep ksp tuh haha

Isteri Encek Bard said...

adeh.. heheh ksp... ti set reminder

deeya said...

akak .. nanti kalau besday dya , akak jngan lupe wish taw . pastu doa cepat dpat jodoh yg baek2 .. nak aminn kan banyak2 . hahakz ! ^__^

risa said...

adik qaseh yg cute macam kak qaseh lalalalala

Sunah Sakura said...

hehehe... semalam da wish dia kat FB dengan page... ops~ kantoi lak admin SAL~~~ kat qaseh... :p

kakchik@ella said...

da wish kat FB dia semalam.

Faraa Eiman's said...

wish befday fara sekali , haha

#tiba2 jep ==' ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...