Yang Join Aku Nie!

Wednesday, June 29, 2011

Surat Seorang Ibu


IEB nak kongsi dengan koram semua Video pendek arahan Saiful Ng dan crew-crewnya..

23 comments:

Sunah Sakura said...

semalam pun kirin up entri ni..huhuhu..

AdyBudika said...

masa awal2 ady aktif kat fb..ady ngan angah sama2 nagesd tengok clip nie.. semua org merantau..jauh dari keluuarga.. angah post video nie dalam inbox ady.. then terus ady call angah... ahahah..yg lawaknya taknak lak call mak :P

Isteri Encek Bard said...

huhuhuh sedih sangat tengok video nie kan... biler hujan2 nie teringat kat mak.. huhuhuhuh

Qaseh dalia adelia said...

sis ! nape post video sedih sgt ... =( nak nangesss .. sayang mak !

diana said...

sedih nya video ni..:(

deeya said...

sedih video nie .. dya ta boley idop tanpa femly T__T

MamaEma said...

pernah tgk clip ni..sangat mengharukan..boleh nangis bila lihat gelagat anak si ibu ini...

Hans said...

dah lama tgok
memang sedih
sayangilah ibu anda sehingga bila2
:-)

Wordless Wednesday #4

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

erm... teringat lak perangai saya terhadap mak saya :(

TeAqArH said...

sedih sgt tgk vid clip ni...^_^

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

masa tengok video ni rasa sebak..bila bab mak ayah ni sensitif skit..huhu

risa said...

masa video ni baru2 kuar..asik dok ulang2 je nengok..mesti berjurai2 ayaq mata..alahaiii

PinKy MoMMa said...

adik..nak tisuu..aduh sebak sebak ;(

jasa dan pengorbanan mereka tak ternilai..begitu besar..

Liyana Zahim said...

Akk sedihnye video ni.. It realy touches my heart.. Hargailah ibu slagi ade.. Trase slme ni sy tak mhargai ibu yg da besarkan sy.. Huwaaa.. I shed tear seriously!

~Kirin Selama Perak~ said...

video ini sgt menyentuh perasaan..
kirin bukannya berasal dari keluarga yang senang mcm orang lain..
korang agak beruntung ada family mcm sekarang.
kirin sangat-sangat menghargai pengorbanan ibubapa kirin~
:(

nazirah said...

la sedih la kak..
isk2 menitik air mata..
alahai tingat kat mak .. isk isk

FariehanIbrahim [LBC] said...

sayu nyeee..T_T

hati ibu mmg snsitif bile ank2 da besar. sobssss

hawiz said...

sedey...miss my femili...

Rahmad said...

sedih dowh..huhu

qasehraihan said...

kenapa post video yg sgt sedih ni!!huhuhuhu...sayang mama..huhu

fyna said...

tacink.
:(
sob..sob..

My Name is Mar said...

Hah... Saya penah tengok vid tu lebih kurang 6 bulan lepas...
Saya penah tulis pasal surat seorang anak..

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/surat-untuk-mak-sedih-dowh.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sangat2 sedih ok...

aku nangis sorang2 kat ofis nasib la tak dak sapa...maluuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...