Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 2, 2011

XMen First Class 1st Show

Jutaan terima kasih buat adek iparku Angah dan Nurul sebab belanja Akak ngan Long tengok XMen First Class 1st Shom lam ttadi jam 12.30 tengah malam... OoOol time, waktu aku tiur dan dibuai mimpi indah.... 1st time merasa tengok wayang tiket Gold Class dan 1st time gak lah Akak ngan Along Pi Pavillion... Adeh dah 3 tahun duk Putrajaya, tapi amat jarang sekali turun KL. 

Sesi jalan-salan pusingg-pusing kami dimulakan dengan sesi menternak lemak di Roset Tomyam, Kampung Baru, KL, lebih kurang 11.40 kami bergerak ke Pavillion..

 Menu  tuk kami melantak habis-habisan
 Bakal Papa dan Mama nie...
Bakal Papa dan Mama (Insya Allah mudah-mudahan masin mulut koram), ekekkeke

Sampai di GSC, Pavillion bermula sesi jakun dan menggedik IEB, hahahha koram jangan mara okeh...


Jap, ada lagi IEB nak Review citer Xmen First Class tu, Perghhh rugi koram tak tengok, terbaek citer dier bak kata En. Bard dan Angah.... Sory yer kengkawan IEB tak dapek nak review citu disobabkan den dah tido, berdongkur kroihhhhh, kroihhhhh masa triller lagi.... Hahhahaa Cam hampagas jer kan tengok wayang tido... Serius IEB memang tak boleh tengok midnight show time nie.... Mano tak terlolap, sofa ompuk sangat, siap ado solimut laie, so apo laie, den membuto lah, kobutulan mato tak buleh bukak dah... Hahhahhahah

8 comments:

Rozuan Ismail said...

ingat nak tengok gak tapi bukan gold class lah.tapi tiket habis plak kat alamanda tuh

AYuNG said...

best ek?? nih yg buat xsabaq nak p tengok nih...:)

1st gold class tuh nmpak mewah eh.....sofa tuh empuk betul...patut ler IEB tertido..:)

Ujang9897 said...

mak ai...bestnya...siap sofa2..=)


tgk x men jumaat ni dgn ben...12.45 di alamanda =)

jom minum2 sblm tu

qasehraihan said...

IEB pun bakal papa dan mama gak..hehe

Isteri Encek Bard said...

wan tengok jgn tak tengok
ayung adehhh sabo jer lah, nie bukan tengok waynag nie tapi membuta.. ahhaha
ujang , tak pat join lagi balik kg lak
qasehraihan sekarang lom lagi.. mudah-mudahan satu hari nanti

Qaseh dalia adelia said...

insyaAllah t sis pun bakal mama jugak !

Liza @ Adzriel AB said...

comel2 gambarnya. seronok jalan2 ekk

mr.curly said...

ooo dh teingin nk baby ye..insyaallah, xlamo laie ado la tu..

p/s: tp wa cukup hangin kalu laling wa tdo maso tgk wayang..lg elok beli vcd je pastu tgk kt umah je, gerenti due2 tertido..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...