Yang Join Aku Nie!

Wednesday, June 8, 2011

Surat Buat Akak Geli Sebab Tak Pueh Hati Dengan Nora Elena


Surat buat Akhak Geli 

IEB
Kerani Pejabat Gomen
PUTRAJAYA

Akhak sabo jer lah kak, sakit perut aku baca surat ko kak, gelak guling-guling aku baca kak... Adeh sampai 200 lebeh ko dapat komen percuma kak, ada yang sokong, dan ada yang cemuh ko kak, Tapi aku tetap sokong ko kak... Ko the best lah kak, Kalau Puan Ros baca entry ko ni pun kak, comfirm dier pon sokong ko kak, yer lah kan dier kan bos ko... Hehehehhe.. Eh. tetiber aku terglamer kan bos ko kak, Aku harap bos ko tak baca kak, kang tak pepasal hari-hari dier nak jumpa aku.. Tak mooooo.... Kak setakat nie laki aku romantik lagi kak, tapi takder lah seromantik cam Seth Tan tu... Membongak jer semua tu kak, sebab tu aku sokong ko kak.

Alahai kak biasalah cerita tu kan dalam novel, biler dalam novel teknik penulisan lebih kepada untuk kita berada dalam dunia khayalan sendiri, yang indah-indah belaka kak... Ko ni pon kak, cam tak pernah baca novel... Bukan masa memuda ko minat baca novel cinta ker<--- saja buat cerita untuk ko kak, bagi sedap entry aku nie.. Hahhahha

Lagi satu kak, lelaki sekarang nie kene gitau direct jer kak, alah ko cakap jer direct kat Centa ko mintak bagi bunga 3 kuntum pon jadi lah kak, bagi memenuhi kehendak Cinderella tu.. 

Apa, pun sampai disini sahaja surat aku buat ko kak.... Jap aku ada pic ko kak nak buh bagi ko glamer sket.. miahahahha, jgn marah yer kak...
 Pergghh serius kak ko lagi cantik dari Nora Elena
Rabun kot orang yang kata Nora Elena lagi cantik dari ko.


16 comments:

mizzkechique said...

muahahaha....

*Miss Geli^ said...

murni kata, aritu dia pakai sepender getah la longgar, tu bila jalan, asik nak kena tarik sepender!!

Isteri Encek Bard said...

sengal lah ko kak tak eppasal nama murni glamer... jap muker ko lebeh kurang Nora Elena lah kak

aizamia3 said...

fenomena betul drama tu.. cuma ai bernasib baik tak terjebak sebab anak2 ajak ai layan conan.. hikhikhik..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

btoi2 kak tu.. cun lg dr nora elena

cik panadol said...

hahaha...fantasi sangat citer tu...

Puan Kutu said...

baca jugak surat akk tu,nama pun adaptasi novel,mesti la byk fantasi dr realiti kan..

puanbee said...

kawan IEB ke ni ? kelakar dia ...

Isteri Encek Bard said...

pn. bee ha'a

lalink7 said...

hehehe..memacam IEB..populer mmber IEB tue..hehhehe

Alia Natasha said...

HAHAHA

Sunah Mohammad said...

hahaha~ kelako puloksss~

YanaMIB said...

haha sian akak tu..rasanya dia xpernah bc novel aa..oh mungkin dia cuma bc novel fiksyen atau sejarah je kot..ngee~

qasehraihan said...

muahahaha..nora elena ni adik sam bunkface kan..comel2..mmg benar yg btudung tu lagi lawa..jd..apa lagi suh nora elena pakai tudung lerr..hehe

YanaMIB said...

eh ieb..klu bc latest entry akak tu kn dia explain surat tu gurauan je..x serius pun..haha..kita x kenal dia tu kita xphm penulisan dia =)

Isteri Encek Bard said...

yana mib akak tu opis mate ieb, ieb memang selalu baca belog dier dari memula lagi, entry nie just tuk hiburan jer... hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...