Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 30, 2011

Bad Request Error 404



Pagi nie Blogspot menghadapi masalah seperti ini, tapi jangan risau, cuba guna Google Crome ataupun Internet Explore.... Tadi blog IEB menghadapi masalah yang sama jugak, tak boleh kan komen juga bukak dashboart dan dia kluar Bad Request Error 404, tapi setelah IEB bukan menggunakan Google Crome, IEB berjaya bukak semua...

Penyelesaian untuk Bad Request 404 oleh Sunah Mohammad

Update : Berjaya koram cer cuber buat cam nie Tools - Clear Recent History...(tick cookies je) - Clear Now..
lepas tu refresh tau...
 Terima Kasih buat Sunah
http://www.sunahsukasakura.com/ 

Terkini Update : Jika koram menghadapi masalah lagi (Bad Request Error 404) selepas post entry koram, biarkan sahaja dan jangan risau, kerana entry koram memang dah di publish di blog koram, koram cuba buat sekali lagi cara di atas (Tools - Clear Recent History...(tick cookies je) - Clear Now..lepas tu refresh tau)

19 comments:

LUNA LANUN said...

luku je pala mozilla firefox tu jap, nnt dia ok la tu! hahahaha...

siti kektus said...

mozilla mengong sikit hari ni kak. ggrr~

guna internet explore barulah boleh,

Salim Harmanain said...

nasib baik pakai chrome...selamat... :D

mizzkechique said...

gune IE..tp lems nk mamp...huhu

samizul.net said...

Aikk, fikir ni masalah IE.. Kalau IE, memang tak hairanlah, ehe. Ni Firefox, emm, serangan Anon mungkin ni, ahaks!

Sy pakai Chromium =D

Jemput Baca: ANGRY BIRDS PUN SOKONG BERSIH 2.0?

nabilah_2908 said...

try clear kan history..lepas tu dah boleh dah.. :)

sy buat juga mcm tu..berjaya... ;)

MamaEma said...

semalam ema asyik kena juga..lebih2 bila upload gambar.

anamizu said...

mozilla kiok sket kot arini..hihi








*cik ana dah folow lame rupenye blog IEB kiut miut nih ^___^

prince aeril said...

mmg xpakai mozilla dan xinstall pon..pakai IE ngan google crome je..

zuwaidah said...

baru buka tengahari ni, dah ok dah.

risa said...

haiyohhhhhhhhhhhhhhhhh masalah ada dimana2 kan dear kannnnnn
hampeshh le blogspot neh..akak cuba makai google chrome baru boleh neh

Rtp Farra Arisha said...

mozilla firefox cuba cari kes dgn bloggers tuh. ekeke :))

faa rosli sulaiman said...

thanx!!!!!!!!!!!!!

yes!!

msredcheesecake said...

Msred kena cuba ni...nak godek blog pon takleh....asik be jer dr tadi...

~Kirin Selama Perak~ said...

jom tukar hosting la.
:p

syaza kelyza said...

tula . tension giler bila kena benda ni.

Sunah Sakura said...

kamu-kamu semua yang guna chrome, mula2 tadi guna chrome la tak boleh tu... tu yang kak IEB dan saya gi guna firefox pulak..baru boleh..tapi kene wat cam kat atas tu.. :)

siti kektus said...

thanks akak~

baru lah boleh mengadap dashboard ni ha, ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. ye ke kak.. sy xtau lak.. maklumlah siang xsempat nak on9 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...