Yang Join Aku Nie!

Wednesday, June 22, 2011

Blogspot Bermasalah, Gagal Untuk Meng Upload Gambar Dalam Entry

IEB buat enty hari nie dan cuba nak meng upload gambar dalam blog, tapi gagal, ada sesiapa boleh tolong jawabkan, kenapa ia berlaku, adakah blogspot bermasalah lagi??? ASAP

21 comments:

i'm ezza haniza said...

saya pn kdg2 mcm tu jugak ..

online guna google chrome ea?

cube try online kat mozila plak :)

Isteri Encek Bard said...

dah try pki google crome, mozilla dan ie, masih juga gagal

Idati Malek said...

ye kot....x boleh upload

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sma la.. zaty pun xbleh nk upload..;(

♥zahidahmy♥ said...

saya pun tak ley nak upload gak..argh~~

Liyana Zahim said...

Samela akak.. Nk kne neh bloger.com!

Mrs.Yie said...

laa..ingatkan akak sorang je x dapat upload gambar..rupanya orang lain pun sama.. :(

risa said...

wohoooooooooooooo pasal tu WW hari ni tak lepas2..hampeshhh
akak pon sama lah dear...dari petang tadi sampai dah malam neh..cettt

Sue said...

ingatkan lappy ada problem. rupenye blogger yang hampeh...

Citarasa Rinduan said...

mmg setuju

kerap berlaku

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

memang selalu terjadi mcm ni kan.. kadang2 sentap nak buat entry baru hehehehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

err..masa comel wat en3 ptg tdi ok jerk..
tp agk lembab r. heh! -.-'

Dawa said...

sama la kita. problem yg sama. mujurlah saya buat scheduled post utk WW harini. huhu

saya bukan tomato said...

macam tu lah agaknya kak .. sy nak uplod pon tak lehh T_T

SyafiqueRidhwan said...

salam kak.
tak silap saya blogspot memang ada limit dia punye gambar yang boleh diupload. saya jarang guna cara macam tu. bagi saya, akak buat akaun kat photobucket., then upload kat sana. leapas tu ambil code gambar dan paste kat entry. mudah-mudah2han dapat bantu :)

budaksetan said...

ok, sama tak boleh upload, shilake betol -.-

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

saya nye leh je kak.. nape ek kak? ade some blogger len pon ada masalah cm ne... may be kejap je kut problem tu.. jgn risau la :)

Lovely Kitchen said...

tak pernah kena lg prob mcm ni...sekejap je kot..nnt ok la tu..

Kak Aya said...

sama lah, kak aya pun tak dpt upload gambar hari ni.

YanaMIB said...

pagi ni dah boleh upload gbr!! yeayy~ ^_^

syuwai said...

ada kawan bl0gger langsung tak dpt akses masuk ke bl0g dia..kesian~

sekarang bl0gspot makin tak betul X__X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...