Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 16, 2011

Besarnya Kemaluan IEB

Wahhhhh nak nangis pun ada, serius gabra, takut pun ade... Tapi yang paling IEB rasa dalah perasaan takut sebab adeh, malu pulak nak cerita koram.... Haipppp, bukan pasal kemaluan IEB besar lah... Mana leh gitau, dosa tau.. Bahaya..

Nie pasal peristiwa balik kerja petang tadi... Waaaa, rasa malu dan blushing sekejap muka IEB sampai menyirap darah sampai ke atas... Tetengah bawak moto nak balik ke rumah sambil berangan sikit dan nyanyi-nyanyi lagu peberet tiba-tiba moto IEB berhenti bebetul ditengah-tengah traffic light.. Masa tu lampu hijau, so line IEB kene jalan lah, tapi tetiba moto IEB stuck ditengah-tengah.. Koram bayangkan lah punyer lah takut IEB nie.. takut dilanggar kereta dari belakang yang tak nampak motor IEB terberhenti.. Mujur Allah masih panjangkan nyawa IEB, Syukur Alhamdulillah Ya Allah...

Koram nak tahu ker pasal aper motor IEB berhenti??? Motor IEB Autostart Alarm, So IEB lupa nak pulas mata kunci di tempat kunci moto tu.. Waaaaaa, koram paham ker nie, kalau tak paham sila abaikan ayat songsang IEB nie... IEB cumer nak meluahkan betapa malunyer IEB hari nie..

21 comments:

al_hakim said...

kak.tajuk tu hati sikit ye..sy tahu ni taktik akak..takut masuk paper je esok..hehe..gurau je kak..malu itu kan separuh dari iman..=)

Isteri Encek Bard said...

hakim, adeh.. hahaha sejr buat gempak.. tapi akak serius malu giler petang tadi, bercampr takut.. muahhahah

KAMIHIDUP said...

tutup muka.

Mylady said...

IEB...akak faham betapa besarnya toot..toot...MALU..toot..toot IEB tuh bila jadik camtu..hehehe

Isteri Encek Bard said...

kamihidup, tak leh tutup muka, dengan keadaan gabra, ieb kene cecepat start motor balik

kak mylady.. Ya ALlah malu sangat2

cik panadol said...

mari kita ramai-ramai tengok kemaluan ieb! kekekeke

Isteri Encek Bard said...

aip cik pana, aip... hahahhah adeh. korang jer tau motor IEB camner.. muahahhah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alamak.. nasib baik takde apa apa yg jadi kan.. syukur...

mr.curly said...

wahhhh..besaq sungguh kl ni nooo..tp ado yg lg besaq rope ehh..hahaha

p/s: ni la pembalasan bg org yg kutuk hamba Allah yg tgh sakit cirit biri2 cam wa..PADAN MUKO!!!..hikhik

FariehanIbrahim [LBC] said...

lorhh, nsib baik xde pape..
da lar mati kt tgh2 jln.. >.<

bdk johor said...

hahaha..
kalau wa lar.. kuncup kemaluan wa terus tak bukak sampai bila2. hilang nafsu shaywat.!!
hahahahahaha

p/s: wa sokong mr curly. padan muko lu. hehehe

cucu umie said...

ayie dah pernah kena lol semalam..nasib baik pemandu lori dekat blkng tu tak kisah..so, bt muka xthu jalan jeah..lalal

Belalang Hijau said...

esok lalu situ sambil pakai topeng ye :-p

tyka said...

memang malu kak.. hahahha...
pasal motor. tak reti lewww

mizzkechique said...

mujur akak xde pape...

blasahje said...

saya pernah2 kali stuck kat traffic light yang tengah meng'hijau'..heheh.. kejadian yang pertama,masa tu pakai honda cup je. enjin terbatuk2 tak nak idup.terpaksa sorong ke tepi..hu2.
kejadian kedua plak, heheh...sandal yang saya pakai tersangkut and tercabut...adehh...dengan muka tebal setebal tembok bata tu, saya kutip kasut tu and terus blah.he3...maluu!! terperasan gak la yang drebar lori cina tu gelak..hampeihh..

Sunah Sakura said...

erkkk! kalo saya pun, saya maluuuuu! huhuhu...alhamdulillah akak selamat aje...

lalink7 said...

hehe..kalau panik sume hal boleh lupe kan?

aizamia3 said...

nasib baik takde pape, ingatkan besar manalah kemaluannya tadi.. hikhikhik..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau saya jadi akak dah sumbat muka dalam laci pastu solex laci tu.. hahaha

Qaseh dalia adelia said...

hehe .. xpe janji sis ok dan selamat .. hati2 sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...