Yang Join Aku Nie!

Monday, June 13, 2011

Shooting Iklan SPR Bersama Sharifah Shahira, Nabil dan Abon

Assalamualaikum dan Selamat pagi semua... Waaaa monday blues tol lah hari nie... Rasa tak happy jer... Alak, tak happy lak, alak, alak?? En. Bard berkursus selama seminggu, waaaa rindu sangat kat dier.... Keletihan shooting semalam masih terasa lagi walaupun hanya duduk dan belakun tanpa suara... Nak upload pic shooting iklan SPR bersama Nabil, Sh. Shahira dan Abon, tapi tak dapat sebab tak bawak pendrive...

Keletihan masih terasa jugak lah walaupun hanya jadi tunggul kayu jer kat sebelah Nabil, hahhahha. Baru tahu bagaimana shooting dijalankan.. Pengalaman yang sangat menarik pada IEB.... Melayan karenah Kak Shera yang tak berhenti bercakap dan melawak, melayan lawak-lawak Nabil yang cukup sengal tu. Tapi serius Nabil memang kelakar dan sengal ubi bila jumpa face to face.. Tak kurang juga dengan Abon, asyik buat lawak jer... Pelakun-pelakun tambahan dari SPR dan RTM juga tak kurang hebatnya...

Pada IEB diorang nie sangat best dan sporting... K. Shira sangat peramah dan slumber.. Tak berhenti beliau biler dah bercakap dan bercerita pengalaman-pengalaman beliau mendaki Gunung Kinabalu... Abon pun asyik melawak jer dan bercerita pengalam-pengalaman beliau..... Nabil pun sporting jugak, walaupun penat, terkejar-kejar sebab beliau sedang menjalankan pengambaran drama TV3 You Saka, You Pergi Jauh-jauh dan ada masa rehat hanya 2 jam sahaja untuk shooting iklan tersebut. Ada masa melayan kami-kami nie buat fotogedik tanpa sebarang alasan sampaikan dia lambat untuk ketempat pengambaran selepas shooting iklan... Nabil best lah... Melayan karenah-karenah diorang nie buat kitaorang tak kering gusi gelak.....
Iklan ini dijangka akan dikeluarkan pada bulan Julai. Dimana SPR mangajak kita semua untuk menyemak butir-butir peribadi anda sekiranya telah mendaftar sebagai pemilih... Koram dah daftar lom nie?? kalau lom aper lagi jom lah daftar, pastu semak, sonang yo leh semak melalui SMS, taipkan SPR SEMAK No. Kad Pengenalan dan hantar ke 15888 atau laman web SPR http://www.spr.gov.my/ dan anda boleh menyemak di SINI. Eh, tiba-tiba terbuat iklan pulak...

Kalau koram belum mendaftar sila rujuk ENTRY INI .

29 comments:

mizzkechique said...

belum daftar...hukhuk

cik panadol said...

wah...makin glemer akak kite ni...pasni si curly tu xleh carik makan la cmni hahaha....

Mrs.Yie said...

betul2..akak setuju ngan cik panadol..hahaha..lepas ni en.kerinting kena mintak derma la..kikiki

Isteri Encek Bard said...

adeh jadi extra pun sipi-sipi jer.. miahahhahah

kpah k-poh said...

tak pe..tak pe...hari tu curly dah tak ajak kpah lakon iklan..ni IEB lak tak ajak jugak...Nak kena shooting sendiri lah nampak gaya nya....

nazirah said...

wah2 bestnye kak su..
nape tak pnggl cci dtg
sne. bole join photogedik
sekali ahaksss hehee
tapi shira tu mmg sporting
hbs kan huhu prnh jmpe die sekali
mulut tak bnti nak brckp hehe

n!cK said...

wiiiii..best2...saye suke shira..keh3..nik duk seri kembangan la kak..hehe

Piasara said...

"hehe..nasib baik anak2 akk esp yg adik tu tk kena monday blues..lg2 cuti lama pulak..lega akk,dia tak buat hal...Eh,akak dah daftar..tp baru merasa mengundi sekali jer.."

laskar pelangi said...

pewwit! makin glemer la sis IEB :))

Cik Eka said...

belum mendaftar..hehehehehe

MamaEma said...

shira memang suka buat lawak....

wah, glemer IEB nanti...

erm..rasanya dah daftar kot...ahaks...

MerLe said...

tak daftar lagi..huhu

bestnye~ tape la jd pak pacak pn.. dpt jugak jumpa kak shira yg lawak tu.. best dgr dia celoteh..hehe

PinKy MoMMa said...

wahh x sabar nk tgk iklan ni hehehe..bestnya dpt jmpa diaorg..kak shera tu msti cantik kan?

Isteri Encek Bard said...

pinky mama, kak shira sangat cantik...

lagenda said...

dah lama daftar dan dah 2x mengundu tp...kali ni rasa mcm x mo memangkah je!

Buleh ka??hihihi...

Afsar said...

baca entry ni, baru nak g daftar la ni..hehehehe..tak sedar, umur dah layak mengundi..kikikiki

~Kirin Selama Perak~ said...

wah !
dapat jumpa #retis !
KSP dah daftar dah untuk menjadi pengundi !!!
:D

apik pehe said...

wahhh kak..dah popular tu berlakon tepi nabil..hehehe

zuwaidah said...

fuoyohhhhhhhhhhhhhh dah jadi pelakon tambahan..hebattttt....

KAMIHIDUP said...

bestnya.

abah khalisha said...

pernah daftar dan dah penah mengundi tp satu undi tu maybe jd undi rosak..huhuhu..silap cara pangkah..

abah khalisha said...

pernah daftar dan dah penah mengundi tp satu undi tu maybe jd undi rosak..huhuhu..silap cara pangkah..

Cik Miera said...

xnk mendaftar la.. hihi.. nk belagak muda lg..huhu

fairuz said...

umur bape tahun boleh daftar ek? 21 boleh doh ke? haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kira kak sue ni artis la ek.. nak signnnnnnnnnnnnn :)

EZAN IDMA said...

wah bestnye dpt jumpe nabil :)

emieysandra said...

wah..jumpe artis tuu~

Sunah Mohammad said...

perghhhhhhhh! maksudnya tak lama lagi la nak mengundi ni..

risa said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya jumpa nabilllllllllllll
jelessssss woooooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...