Yang Join Aku Nie!

Friday, June 10, 2011

Sayang Koram Ketat-ketat


Jutaan terima kasih buat kawan-kawan blogger sekalian yang tak putus-putus bagi dorongan padan IEB untuk terus berbelog Sayang koram ketat-ketat. Selepas kejadian Si Anon menyerang IEB, mood mula down fikir bukan-bukan... Sebab IEB rasa blog IEB nie memang blog mengarut... Bukan blog formal seperti yang Anon harapkan.. Memang IEB pun rasa blog IEB nie blog sampah, kalau Anon menyesal baca pun IEB tak kesah, janji ada kengkawan IEB still nak baca penulisan IEB yang mengarut nie... Apa yang IEB tulis adalah lahir dari fikiran IEB, bukan hasil IEB copy paste entry orang lain wokeh, kalau ada pun sikit jer.. Miahahahhaha.....

  • Adik Sunah yang comel suh IEB abaikan jer Anon tu, da jangan tutup blog. - Cayam kat Adik Sunah ketat-ketat sebab sentiasa support blog akak..
  • Ady budika kata menulis mengikut kepuasan diri dan biarkan pada yang tak sudi membaca blog kita... - Tul tu Ady budika, pada IEB ini adalah blog peribadi bukan blog yang skema, so mintak sangat jangan tersinggung dengan entry mengarut IEB
  • Feroz si montel kata, biarkan si Anon, mulut orang memang tak leh tutup, tambah plak yang jeles lagi ramai. - Adeh apesal nak jeles ngan IEB Anon oiiii, jeles eh, sebab IEB buh pic Maria Ozawa.. Miahahhahaha
  • Adinda Amy gitau jangan sedih - Thanks yang, IEB tak sedih dah.. I'm cool right now, macam duduk kat kutub utara jer.
  • KSP kata abaikan jer kak dan yang membuat IEB terharu diap bagi IEB nasihat memlalui entry "I love Anonmous" - tul tu dalam entry KSP nie, KSP suh kiter semua sayang Anon.. Anda semua sayang Anon??? Right now IEB mula menyanyangi Anon, sebab anon lah kita boleh memperbaiki mutu gaya keunggulan penulisan kita dan sekurang-kurangnya golongan mereka ini lah yang menambah traffic sedia ado.
  • Cik Panadol kata Anon tu penakot sebenarnyer, tu pasal tak terus terang, tapi dia baca gan entry tu dan abaikan dia. - Lebiu lah Cik Panadol
  • Cik Eka kata, sabar je lah, diorang memang suka cari salah kita, happy blogging dan jangan tutup blog - Terima kasih Cik Eka yang comel sebab bagi support pada blog IEB..
  • Yana Mib tak hot mana pun komen dia, masih di tapah sopan.. - Betul lah Yana Mib nampak sopan sikit koemn si anon tu, hehehhe abaikan jer lah kan.. hehehhehe
Terima kasih buat kawan-kawan yang sentiasa bagi support pada blog IEB dan yang sudi berkawan IEB... Dulu IEB pernah tanya Blog IEB nie Blog Sampah Ker?? Kenapa Anon tak komen kat situ erk???

25 comments:

ukhti syikin said...

silent reader jer :) , yerps terpulang pd tuan punya belog.. kadang2 org mahu santai :) boleh senyum2 blh rehat2.. kalau smua belog berat isinya... susah gak lah yer :)

mizzkechique said...

akak...abaikan je kata2 cik anon tu... mmg nmpk sgt penakot.. kalau betul berani, xyah jd cik anon..

Izamir Ridzwan said...

hai saya anon.. larikkkkkkkkkk

qasehraihan said...

rilekkkk..saya salu dapat anon...uat xdulik je..wat keringgg.kakaka..

tp kan..
dh dapat anon tu maksudnya blog IEB makin terkenal la tu..hahahahaha..sbb tu dia sakit ati..

mcm2 la orang..pelik beno ek??haha

Isteri Encek Bard said...

waaaaa, terima kasih semua.. lebiu lah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

dont feel down okeh.. kalau kita down lagilah dia suka.. be strong ye =)

cik panadol said...

ieb cayang...kitorg ni sentiasa support sis tau...dalam blogging ni tak guna nak kutuk2 org macam tu...jgn putus asa...teruskan berblog ok....

liyana said...

cik anon mmg sgt annoying kan.. buat x peduli je.. hati kering, wuwuwu

mynameismy said...

ala pedulikkan je cik anon yg macam mam enon tuh..

diorg jeles sbb blog IEB glemer xmcm belog diorg yg xglemer tewwwww..hehe

MamaEma said...

ada jugak yang dengki2 ni..

blog ema pun blog sampah juga...

dia dengki tu kenapa..ikut suka hati kitalah nak stori mori pasal apa kan...

padahal dia tu agak jeles tak?

fyna said...

haha....
abaikan je anasir2 mcm tue...
;)

Zura said...

kena serang dek anon erk..buat xth je..

ApiH said...

usaha tangga kejayaan...
sesuai ke pepatah tu dgn entry ni?? hahaaa...

Umedia Network said...

Like this one.
dan jangan lupa jenguk blog kami dan tinggalkan sikit komen kat situ. hehe. :)

cik husna said...

ieb..
abaikan je sgla unsur2 luar yg cb mnjatuhkan dri kite..
gudlak :)

cik husna said...

ieb..
abaikan je sgla unsur2 luar yg cb mnjatuhkan dri kite..
gudlak :)

mr.curly said...

biaq pi la apa depa nk kata(fuhh loghat utara)..teruskn je..den pn ponah kono lg toruk, smpi gugur la den punyo rmbut solai duo(nogori lak)..hikhik

lalink7 said...

tah paper la anony tuee..saje je tue agaknyaaa..dapat detect x sape??

i'm ezza haniza said...

i pn support jugakkkkkkkkk

efa nur said...

efa pun support sis..!! hidup blog IEB...!!heee :D
usah di layan si anon tuu...xdek faedah pun..hehe

Jom Terjah Sini :)

budaksetan said...

haih, relex lah, best apa layan anon plus haters ni, HAHA

lenloy said...

Jemput jalan-jalan ke blog saya..

http://lenloy-closet.blogspot.com/


Juga diiklankan di..

mudah.my/lenloy-closet


Terima kasih.. Salam kenal :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

blog kak sue memang yang terbaiklah.. dah femes seantero melaysia la... anon baik ke, anon jahat ke, sume dah minat blog kak sue kan.. congrat kak :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak pernah rasa down dgn komen2 membunuh dari Anon.. kalau nak serang balas.. saya akan buat entri balik. Anon ni spesis pengecut yg hanya berani bersuara tp menyorok celah ketiak mak

msredcheesecake said...

cik IEB,
cik anon ni mmg akan sentiasa ada dalam dunia blog ni.kalau setiap kali blogger kena ngan anon ni terus nak benti blogging, pupus lak blogger ni kang. biarkan aje..biar sampai dia org penat bercakap...jgn tensen2 sgt sebab anon ni.tak berbaloi...keep blogging yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...