Yang Join Aku Nie!

Thursday, June 16, 2011

Dapat BE Nuffnang Yang Pertama

Pertama kali IEB ingin memanjatkan syukut kehadrat Illahi, kerana diatas limpahan kurniaan rezeki buat IEB sekeluarga juga masih diizinkanNYA untuk IEB masih bernafar dimuka bumi ini....

Dah lama IEB tak bukak Nuffnang, hari terasa nak try bukan Nuffnang. Dan Alhamdulillah hari IEB diberi BE yang pertama dai Nuffnang... Rasa Gembira sangat, walaupun tak seberapa, tapi IEB bersyukur sangat-sangat.. Semua rezeki datang ini adalah dariNYA... Mudah-mudahan murah lah rezeki IEB dan koram semua lagi lepas nie.. Amin Yarabbal A'alamin...
 Terima kasih khas buat  Nuffnang, kerana sudi bagi IEB BE ini... Lepas nie bagi lah lagi yer.. Bertambah-tambah semangat IEB nak berblog.. Diorang nie bagus gak koram, hari tu IEB ada hantar email bertanyakan mengapa IEB tak pernah diberi BE, dan respon dari diorang sangat cepat dan siap bagi tips supaya IEB meningkatkan lagi traffic di blog picisan IEB nie.. Insya Allah IEB akan cuba untuk memperbaiki mutu penulisan IEB untuk menarik minat pembaca di blog IEB...

Mood IEB happy sangat hari ini, walaupun terasa Rinduuuuuu sesangat dengat En. Bard..

32 comments:

Rahmad said...

tahniah ieb.
sekali 2 BE masuk..hehe

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

TAHNIAH!
RINDU HASBEN SU JUGAK..HIIII.
DAH 3 HARI BERJAUHAN..

cucu umie said...

tahniah sis dpt BE,,
semoga murh rezekilh lepas nie..

Rozuan Ismail said...

tahniah dapat =)

PinKy MoMMa said...

tahniah yang..terus kan berblogging ya ;)

nazirah said...

wah bestnyeeee tahniah kak :))

risa said...

somi kena pi kursus ye dear..alalalala cian dia kena tinggal..meh datang umah akak..mesti pening melayan bebudak...ekekeke
anyway..tahniah tu sebab dapat BE..akak ni tak pernah tau pon ape menatang BE tu..ish ish ish

♥Mrs.Eady♥ said...

izwa pun tak pandai lagi bab nuffnang nih...hurmm..

Ujang9897 said...

ada dua tu..

jeles2..!!


1 be kita sama..shell..hee

currentlife2u said...

tahniah..go on..

Dayana AZ said...

wahh hebat lah IEB :D hehe.. dayana xpna lg.. xpelaa , tak kesa pun hehe.

YanaMIB said...

tahniah ieb! =)

Isteri Encek Bard said...

rahmad - thanks yer
puan sue, samer lah kiter waaa
umie - thanks yer
wan - macih wan
pinky mama - macih yang happy blogging to u
cci - macih yang
kak risa sayam - alahai ssukernyer saya klu akak suh melayan sicilik.. peberet tu

Isteri Encek Bard said...

ujang samer kan.. tahnih tuk anda gak
yana - macih yang

Izan Ishak said...

tahniah ieb!

moga terus murah rezki ngan nuffnang~

Piasara said...

"tahniah...semoga rezeki melimpah ruah.."

ShafiqIzwan said...

whoah, baeeekk ah! sy sendiri pon tak berapa paham BE nie.

mizzkechique said...

tahniah kak...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

untung la dapat BE..hehehhe

apik pehe said...

hehehe..tahniah kak..
apik pon rindu jugop ni/..hehehe

kakchik@ella said...

tahniah IEB. Moga pasni IEB lebih bersemangat.

Sunah Sakura said...

tahniah kak IEB~

solomolo said...

tahniah...
hari ni pon solomolo dapat BE terbaru...
yeay !!!~

Isteri Encek Bard said...

terima kasih semuaaaa

Isteri Encek Bard said...

Amin mudah-mudahan kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkans egala urusan

siti kektus said...

tahniah akak~ :)

~Kirin Selama Perak~ said...

pergh !!
pasni boleh cash out belanja KSP la.
:)

KAMIHIDUP said...

tahniah kak. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah kak.. anti dah kaya leh la belanja saya yerk :)

Amirul Amin said...

tahniah..
beruntung akak nie..

Redlomo said...

check out www.nufftag.com

Redlomo said...

check out www.nufftag.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...