Yang Join Aku Nie!

Wednesday, June 8, 2011

SeLamat Pengantin Baru buat Shasa

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.... IEB kembali bersiaran seperti biasa setelah 4 hari bercuti balik kampung... Amacam koram rindu tak kat IEB??? Mesti tak rindu kan... Huhuhuhuhu sedih.. Eh aper daa sendiri tanya sindiri jawab ka...

IEB balik sebab ada Kenduri Arwah untuk Arwah Atuk-Atuk IEB yang telah kembali kepada NYA... Alfatihah.. Nanti nekt entry IEB ceritakan pengalaman kenduri, sekarang nie IEB nak mengucapkan Tahniah dan selamat Pengantin Baru buat Sahabat baik IEB masa zaman sekolah dulu Shasa dan pasangan beliau niza... Beliau nie dah kawan sejak dari sekolah lagi, Alhamdulillah hubungan mereka akhirnya sampai kejinjang pelamin.. IEB doakan mudah-mudahan koram hidup bahagia ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang comel-comel cam koram...

Di majlis diorang IEB sempat jumpa dengan beberapa sahabat lama IEB yang dah dekat 5 tahu juga tak bersua... Wahhhh memasing dah berubah....
 Jabar, IEB, Niza & Shasa dan Topik si pengantin yang baru sahaja dinikahkan dengan pasangannya)
 Zura tak lamer lagi nak tawen dah nie
 Kami mengapit pengantin baru abaikan budak baju biru yang gemuks
 Esam Topik pengantin baru juga dan Jabar

15 comments:

cik Lea said...

musim org kawen skrg

mizzkechique said...

selamat pengantin baru kak IEB... erk.. hahaha

Mrs.Yie said...

selamat pengantin baru untuk mereka berdua :)

Isteri Encek Bard said...

MK, sabo jer lah.. akak dah lapok dah sik oi

Miss Lady Iena Nazir said...

konyang mkn knduri je la ye kak?
huhuhu

YanaMIB said...

time cuti skolah ni mmg ramai yg mengawan..hahaha..tmbh2 dah kawen..jemputan adalah double gitu kan =)

mizzkechique said...

haha...still mcm pengantin baru lagi kan...

~..Lesung Batu..~ said...

selamat pengatin baru wat sahabat IEB..bila la turn sy pulak..hahaha gataiiiiiii =p

Sunah Mohammad said...

kak IEB comey~ ngeeee~~~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tak gemuks la...masih cun lg....

nazirah said...

akak.. title tu salah eja.. seamat?? hehehe.. cpt2 tukar ngeee..

sonok tengok org kawen kan.. tomey je IEB brbju biru ;)

risa said...

weeeeeeeeeee...udah nampak muke kiut miut dia tu...windu aihhhh
hehehe

Isteri Encek Bard said...

ADEH TYPO

~Kirin Selama Perak~ said...

tahniah kepada shasa:)

p/s:semoga arwah atok2 IEB ditempatkan dengan orang yang soleh.
Al-Fatihah

rara pinkmafia said...

tak saba nk tunggu org wish mcm tu jugak kat rara =) heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...