Yang Join Aku Nie!

Monday, June 20, 2011

Shoutbox, Cbox, Shoutmix Problem

Warggggggghhhhhh rasa nak menangis jer.... Dah berminggu-minggu sebenarnyer IEB tak boleh membalas jejak koram yang tinggalkan di ruangan Cbox IEB tu, disebabkan opis IEB dan block Cbox untuk semua blog.. So, IEB pun tak dapat nak gossip2 ngan koram dah.. Huhuhuhuhuhu.. Koram jangan memarah tau.. Insya Allah kalau sempat IEB akan balas jejak koram bile IEB balik kerumah nanti...

12 comments:

oshin-jamel said...

oshin punye ok aje...hmmmm....

mizzkechique said...

sy tgk akak punye ok jer...

KAMIHIDUP said...

sabar jela kak.

Syazwan said...

eehhh..ok je nie kak..

Isteri Encek Bard said...

Jabatan IEB block untuk widget nie dalam semua blog

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tak pa masih lg boleh komen...kalau tak boleh lg jem oooo...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

kat opis dorang blog yea..sama sini tapi sib baek FB je...

Aku Ibu Muda said...

kalau block FB tak heran sgt..tapi kalau block blog, lagi haruuuu...huhu

cik fa said...

wow..ciannya..xpe..blik rumh bley smbg chat

Mrs.Yie said...

habis semua kena sekat ye..kesian pulak ngan blogger2 yg bekerja di pejabat..

honey amour said...

halu...halu...

contest yg terpilih ialah---> : sini

jgn lupa join tau :)))

tia @ Ini Kisah Tia said...

masa Tia praktikal dekat airport hari tu pun macam tu . grr ~ kena block ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...