Yang Join Aku Nie!

Thursday, April 14, 2011

Blog Sampah

Tertarik IEB baca belog otai Ben Ashaari mengenai Jawatan Kosong : Cikgu Blog. Apa pendapat koram mengenai blog IEB ni... Hasil penulisan IEB nie sampah ker?? Belog IEB berat tak?? Tolong beri pandangan yer, sebab IEB betu-betul berminat dengan dunia blogging nie dan nak berjaya dalam dunia blogging nie. Untuk itu IEB nak sangat menerima kritikan mengenai Blog IEB nie... Dengan kritikan lah akan meningkatkan lagi semangat IEB nak ber blog juga memperbaiki hasil penulisan IEB.

11 comments:

bersama kak Es said...

kalau sampah ai tak followww ok.
tapi bab berat tu ...haa! agak berat la bagi Kak Es yang pakai berukband sebulan RM68 ni..
seminit kalau 1 tab...kalau byk tab byk 1 minit 40 saat...

yg lain2 OK :)

topimagine said...

huhuhu... ok2 jerk blog IEB ni.. cume rasenye award yang ade kt tepi tu dh leh simpan dalam "laci" kut... xpayah letak "sepah2" kt situ lg :)

mcm ni lah said...

ermmm boleh tahan,. saya ada cadangan ape kata selit2 kan entry tentang masakan,. resipi2 dan gambar2 menarik,. atau selitkan sikit informasi atau cerita lawak mengikut kreativiti,. pastu kan setiap entry tu letak gambar2 yg menarik,.. ini cuma cadangan takde maksud nk sentap hati sesape,. jgn mara cik kak senyum2 selalu :)

Izzuddin Fauzi said...

hahaha... x de sebab nak kata blog org ni ke org tu sampah... adoi, kalau sampah dah tentu dalam tong sampah,... :D

Jangan lupa shout skali bila datang!

Aina said...

setuju dengan orang2 kat atas^..:) setiap orang ada cara/identiti sendiri.boleh bg cadangan utk baiki kelemahan sedia ada tp kita tiada hak kata blog org mcm sampah..kesian dia penat dia menulis.

tp bg akak blog akan jd sampah bila tulisan kita sudah tiada makna, tiada cerita, tiada perasaan dan dipenuhi kelucahan, cacian dan kutuk mengutuk dgn bahase kesat. blog sampah tak boleh dibaiki2 terus buang je dlm tong sampah

Eza Ridzwan said...

ok jee akak bukak...mungkin sbb tenet kat opis laju kot!..miahahaha...

YanaMIB said...

so far oke je..xberat pn blog ieb..=)

Qaseh dalia adelia said...

blog sis qaseh rasa dah ok..tak berat pun ..rasanya blog qaseh agy berat ok.. hehe entry pun ok je sis.. xberat n enjoy... nothing to krtik ..

... said...

as salam..
haha~ saya pun tak tau berat lagi ke tak dah sekarang. saya selalu guna cara nak ringankan berat blog. sebab tak nak quota cepat hilang

=p

oh..akak punya header tu, kalau boleh, kurangkan berat. loading jadi lama sebab header juga tu.

kalau berat header dalam 10-15 kb, dah ok. masuk pun sedap je nak loading tak rugi quota.

blog akak bukan sampah. kalau sampah betul,
saya tak pernah jumpa yang 100% sampah. blog yang mengutuk2 blogger lain pun, bukan sampah. blog yang betul2 samapah, bila betul2 dalam blog dia kerjanya prejudis dan diskriminasi kat orang lain.

pada saya la..
blog sampah ni banyak dalam blog2 yang berpolitik semata2.

sebenarnya nak cakap..

kak IEB sungguh hebat bila sanggup kata..

LindaRahim said...

suke blog yg xde carut mencarut, kutuk mengutuk, memberi informasi plus gambar yg terang2...hihi...u punya ni i suke...

Mrs.Sabri said...

DAH RINGAN DAH BLOG SUE NI TAPI SEBELUM NI AGAK BERAT SEBAB SUE ADA LETAK LINK2 BLOG KAWAN2 KAT BAHAGIAN ATAS.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...