Yang Join Aku Nie!

Monday, April 25, 2011

Samsung I9003 Galaxy SL

Bukan niat berbangga kerana memili ia, tapi cuma ingin menyampaikan ucapan terima kasih tak terhingga buat En. Bar kerana memberikan IEB hadiah New Baby ini tuk IEB. En. Bard kata hadiah nie sempena hadiah hari jadi IEB bulan 3 hari tu. Memula dier kata akhir bulan 5, Insya Allah. Tapi tak sangka tepat jam 11.00 tadi dier bawak balik New Baby nie.. Siap rancang dengan Angah lagi.
Semalam petang IEB gi Alamanda makan-makan dan jalan-jlan dengan En. Bard, lepastu Angah kol, ajak gi snooker katernyer.. Okeylah, tapi IEB kata jangan balik lambat sesangat, IEB takut kat umah sensorang... Dalam kul 8 En. Bard gerak pi jumpa Angah.... Kira-kira dalam kul 11 malam En. Bard balik bawa satu kejutan yang sangat mengujakan dan tak disangka-sangka... Apalagi airmata gembeng IEB nie pun keluar lah mencusrah-curah sampai tak terkata apa-apa....

Terima kasih sangat buat En. Bard tersayang diatas kejutan yang diberi... Terima Kasih Pa sebab Pa selalau buat perkara untuk membahagiakan kan Je. Selalu buat suprise yang buat Je terharu sangat-sangat.... Pa selalu melebihkan Je dalam setiap perkara. Tak terbalas dengan ucapan terima kasih diatas segala apa yang pa lakukan. Apa yang Je boleh beri hanyalah membahagiakan Pa sehingga keakhir hayat Je... Je, Sayang Pa sangat-sangat..... Insya Allah Je akak setia menanti Pa Ke Pintu Syurga.. Amin Yarabbal A'alamin.. Mudah-mudahan...


Niat asal IEB nak beli N8 sebenarnyer, tapi setelah di hasut oleh Angah, akhirnyer kami tewas... Hihihih

18 comments:

Anonymous said...

hehe.. reti guna ke tak.. kalo tak reti pas kat gua.. haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang selalu cm ni lak.. sy pon dh banyak kali.. plan nk beli hp len.. sampa kedai beli hp len.. hahahha

Eza Ridzwan said...

wahh..bes laaa dia...akak nie pakai lah henpon apa pon..x reti gunaa!!...org sebok pakai blekberi, kita pon sebok nak pakai...sudahnya, dok tipon & sms jaa...x reti nak guna..miahahaha..

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh! tu diaaa..
canggih! XD

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

WOW!!!!!....BESTNYA....
tak payah ucap byk2...
ni la dinamakan kasih syg yg tak terhingga buat isteri tersayang.....(cewah...mcm i plak En.bard ye...)

Isteri Encek Bard said...

kak D.. ngeh3

Ujang9897 said...

wah...bestnya..,

nak jadi mcm PA jugak la..=)

Isteri Encek Bard said...

ujang menjadi Pa, untuk Yana.. ekekke

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah. bestnyer dpt adiah enpon...
enpon canggih lak tu.. =)

YanaMIB said...

best kan dpt surprise gini..ujang buat surprise b4 kawen..xdpt nk balas lebih²..kasi senyuman paling manis je..kah kah kah~ =P

lalink7 said...

hp nie pun okeyy sangat niee..hehhee..mesti tdo malam peluk hp nie..hahhahaa

Lolita's said...

ade niat nk bli hp ni jgk.. tp tggu drian rntuh la nmpknyee.. huhu

laskar pelangi said...

akak! bestnyewwww=)

suka la tue;))

Piasara said...

"tahniah..tahniah..akak pun rasa geram jer tgk hadiah je tu..hehhehe...bila taktau boleh beli,tapi hat dok ada ni pon lom sampai sethn,pakai smpai lunyai dulu la..."

qasehraihan said...

waaaa...tahniah tahniah...
nanti mlm kena bg yg hot hot a kat encek bard..hikhik

hai IEB..sori bz ckit,lama xuat entry..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

Qaseh dalia adelia said...

fuyoooo ... n8 ketinggalan jamang dah sis.. yang ni semart kit .. congrats2 lambat eh kawen hahaha

KatekateKite said...

wahhhh....

best nyer!

kite suke sangat2 surprise! (tapi surprise yg cenggini ler jgn yang bembukan! hahaa)

ehem ehemm....

Belom terlambat kot, Happy Belated Birthday IEB ! =D

-------------------------------
Mintak tolong vote no. 23 kat sini =)

bdk johor said...

wah!! lu memang nk kasi jeles lar ni. takpe2.. sikit hari lagi, wa akan sambar jugak. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...