Yang Join Aku Nie!

Wednesday, April 6, 2011

Keliru Dan Teruja Sebab Ben Ashaari Singgah

First nak ucapkan tahniah buat pemenang Ben Ashaari Gegar 1000 Blog (3), CahayaNurKasih, satu satunyer pemenag untuk soalan ini. Sedih tak dapat join fulak, sebab internet terlalu slow, baru bukak 5 belog pc dah hank.. Huhuhu, hari nie pun bw dengan teramat slow, mintak maaf jer kawan-kawan kalau IEB tak dapat terjah koram. Tadi rasa nak lari balik umah jer...

Kenapa IEB rasa teruja sesangat??? Sebab En. Ben masuk juga kat belog buruk IEB nie yer kalau tak takkan dier tahun ada keta merah kat belog IEB kan... Terima kasih pada En. Ben yang glamer lagi otai tu.... Bukan niat nak bangga tapi terharu sikit sebab blogger glamer masuk belog IEB.. huhuhuhu
Apa yang buat IEB keliru, tapi dah tak keliru lagi dah ini semua trick bijak En. Ben buat soalan untuk peserta game yang beliau anjurkan tu.... Jap, jap, koram jangan pening tau.... IEB salute kat satu-satunyer pemenang soalan 3 ini, CahayaNurKasih sebab apa, dier memang rajin pergi semua belog, juga bijak.... Kalau koram tengok kat Senarai Nama Gegar 1000 Blog nama IEB ada dalam kumpulan 4, No. 31, Tak caya koram tengok balik kat SINI... Koram mesti tengok list kump. 3 jer kan, tak klik semua.. Sebab apa IEB cakap cam tu, masa soalan pertama IEB hanya bukak kump. 1 sahaja untuk soalan no. 1. Eh koram paham tak apa yang IEB gitau nie, kalau tak paham cuber tanya En. Ben betul tak... IEB hanya buat andaian jer .....

13 comments:

mizzkechique said...

adeh la...xjuin sbb fenin.. =)

Liza @ Adzriel AB said...

akak pun pening jugak. akak dlm group 4. seronok tengok diaorg yg rajin2 tu. tabik.

❤ C!K MAZ's❤ said...

sy pun busy xsmpt nk join..huhu..plus kepala pun pening ngan soalan en ben tu...hahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waah..header akak menarik tu..merah macam kaler man u =P

aDisH.sHidA said...

ieb....shida pun x sangka shda boleh lajak ke group 4...mata nie terlebih power sama ngan en ben...rezeki kan..thanks wat entry nie

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ takpe2! saya paham ape yang berlaku..:p

cik fza said...

xdapat join segmen tu.
tunggu segmen sterusnya pulak.
hehe.

paunbee said...

woo bee tak join tk sempat sibuk usung mak labu je hari nih hiksss

misza said...

x join gak segmen tu. bz amat. rasa macam susah. ni baru faham. ^_^

sekamar rindu said...

salam...

hebat..thniah....

lalink7 said...

laaa...husz dah agak itu IEB tapi tak smpat nk join..

... said...

as salam..

hoho~
saya kerja. jadi, kerja. kerja..

kerja...

=_='

saya menang sekali je.sob2. tumpuan kena diberikan kepada kerja ;)

i am S!L4H.. said...

ohhhhhhhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...