Yang Join Aku Nie!

Friday, April 29, 2011

MALU!!!!

Asslamulaikum dan Selamat pagi semua... IEB semalam offline dari berbelog untuk merehatkan minda selama sehari... Sebenarnyer semakin hari semakin kekurangan idea untuk menulis belog nie..... IEB menulis lahir dari hati dan setiap tulisan yang tercatat juga lahir dari hati.... Bukan bosan dengan belog, cumer IEB menjadi segan mahu berjalan ke Belog koram tanpa berbekal entry di belog IEB sekarang nie... Huhuhuu kalau boleh IEB nak berjalan ke belog koram setiap hari dengan entry yang baru dan fresh dari oven lagik...
Betul lah bak kata blogger otai, jika kita dapat keseronokan berbelog nie, baru lah kita tahu bagaimana nikmatnyer berbelog itu... Fenomena ini berlaku juga pada IEB... Semakin hari semakin sayang dengan belog usang ini.. Semakin hari semakin sayang dengan kakak-kakak sayang, adik-adik IEB yang manis manis dan comel dan kawan-kawan blogger sekalian... Terima kasih buat koram kerana sentiasa bagi support pada belog usang IEB nie... Jutaan terima kasih juga buat En. Bard, suami tercinta kerana sentiasa menjadi tulang belakang IEB dalam berbelog ini... Kerana En. Bard , IEB mula berbelog dan mendapat inspirasi....

Apa yang IEB harapkan dari kalian adalah hubungan persahabatan sesama kita kekal terjalin selama-lamanya.. Insya Allah
  Hadiah Shawl untuk pemenang Giveaway Ujang telah selamat IEB pos ke Utara.... I, give 1 extra shawl buat Sarah...
 Sekeping kad ucapan untuk Sarah juga...

17 comments:

mizzkechique said...

sahabat selamanya...=)




psst, akak duduk kt 18R12 ker?? blok apa?

Isteri Encek Bard said...

mk akak duk belok H yang... mk duk situ gak ker...

Eza Ridzwan said...

sue dok 18R12????...erkkk..biaq betoiiii!!!..jiran kee selama nie???

amir aizat said...

go go go IEB!!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. seronok dapat jadik sahabat blog akak....

Wah jelesnye kat awek tu dapat hadiah... :)

Isteri Encek Bard said...

thank amir, thanks top....

bumblepink said...

salam dear.. salam singgah.. hehe.. saya blogger baru.. baru2 nak bertatih.. tak pandai sgt lagi nak wat entry2 best.. huhu.. seronok baca blog IEB.. hehe.. saya dah follow.. TQ. ^_^

http://aeipink.blogspot.com

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh bestnyer gift tu, cik bunga pon nk :(

Tolong Cik bunga lagi bole tak? :(

kakchik@ella said...

Alaaaa .. IEB, jgn la segan dtg blog kc wlaupun tak da entry trkini di sni. nnt kc rindu tau kalo IEB tk dtg.

Awak gi tak kenduri kawin ujang 2hb ni? kc gi. ada jodoh, boleh la kita jmpa eh.

lalink7 said...

apa nak dimalukan IEB...buat je apa entri apa2 pun..heehe..yang penting enjoicee..hehehe

Isteri Encek Bard said...

KC, IEB rasa cam tak dapat hadir jer, sebab ada tetamu dirumah ieb...
husna... sayang kamoooo

Aku Ibu Muda said...

AIM = IEB...

lately ni kekeringan idea :(

zuwaidah said...

kak zu pun kadang2 tak ada modal nak tulis, jap copy paste news etc from google. just to update blog saja, kalau tak update, lama2 kak zu jadi malas. di samping tu blogwalking blog kawan2 di sini seboleh2nya tinggal jejak..takut nanti dia org lupa lak kat kak zu heheheeheheh (macam la famous sgt kak zu ni hahahahaha)

storyfromme said...

buat je pape.tak payah malu-malu.

puanbee said...

sama lah semakin hari semakin sayang kan ..walo pun belog ku buruk ekekekee

Qaseh dalia adelia said...

hehe xpe lah sis ..kdg2 idea pun hilang gak .. :) kita pun manusia biasa kan hehek.. chaiyok2

Ayie said...

malu kan perisai orang beriman.. *erk, sesuaikah komen ni..?? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...