Yang Join Aku Nie!

Wednesday, April 13, 2011

Sapa Berminat??

 Uwaaaa, setiap kali aku baca belog K. Aida mesti air mata aku berjurai keluar.... Makin hari, maki banyak dugaan tuk dia.. Sesungguhnya ini semua dugaan yang sangat berat untuk dier pikul seorang diri.... Ya Allah permudahkan lah hidup K. Aida, Ameer, Putri dan Firdaus untuk menjalani hidup yang penuh onak dan duri ini.. Amin Yarabbbal A'alamin... Dulu pernah IEB buat entry mengenai beliau, kalau koram nak baca klik Kisah Perempuan Pisang Perampas dan SINI.....Kalau koram baca koram pun mesti ada perasaan yang sama cam IEB, marilah kita sama-sama cuba bantu seboleh mungkin untuk kehidupan sempurna K. Aida dan anak-anak...

K. Aida ada jual barang second hand cam gambar kat bawah nie, kalau koram berminat bolehlah hubungi beliau di SINI.
 

Update Terkini:
* Juga Entry dari Ben Ashaari "Mari Bantu Sesama Kita"
* Entry Ujang juga Aku Sedih!!
* Juga dari Lulu, Lulu Caldina Tak Tahu Nak Cakap Apa
* Juga dari Kak Zu, Aku Juga Terpanggil ntuk Menceritakannya

36 comments:

Rozuan Ismail said...

be strong kak aida..wah IEB seorang yang prihatin!salute!

Isteri Yang Comel said...

WAN SANGAT KESIAN DENGAN ANAK-ANAK BELIAU WAN

AizA said...

IEB... kiter malu nak tye kak Aida...

dia bercerai sbb hubby dia ngan perempuan lain ker????

Isteri Yang Comel said...

aiza yup aiza

wifenavy said...

Assalam.. blogwalking.. jumpa blog nih.. n I follow u, jemput ke blog sy.. terus jalan ke blog Kak Aida

YanaMIB said...

sy xsuka nk bc kisah² gitu..bukan apa, tkt kita lak teremo lebih..sebg pompuan mmg kita akn mrh bila wujudnya kaum mcm tu...tp bitch yg mcm tu mmg TAKKAN pernah faham..dorg tahu dorg puas hati je..dorg tau dorg menang..sgt buang ms kn nk skt ati dgn bitch mcm tu..buang karen lg..

org laki?? klu org bg durian free, sanggup ke nk tolak?? gitu la perumpamaan bg org laki...f**k!!

see..kan dah ckp mesti terEMO..hihi..noktah! =)

mizzkechique said...

akak sgt prihatin...bagus..
sedey bila bc kes2 mcm ni..

Isteri Yang Comel said...

MK lagi sedih pada K. Aida yang menaggung sendiri... Sedih kita hanya membaca.. Tpai sedih dia kita tak tahu kan

aniswany said...

bru nk baca kesah dia... IEB srg yg prihatin =)

Aina said...

salam..

mmm hampir gak nak nitik air mataku...thanx for sharing.(terjah dr blog en.ben)

Miecyber said...

Simpati dengan apa yang berlaku..

Tenaga Turbin Angin di Uruguay

Ujang9897 said...

adoi...tacing la

umi's cup cake said...

dari blog ben, tahniah sebab cuba tolong kak aida, kepada kak aida : semoga Allah memudahkan perjalanan hidupnya

Lulu caldina said...

semoga allah melindunginya

♥sophie♥ said...

hope their life get better :')

Cik Yana said...

Bagusnya sis. Sesama membantu :)

Lots of Love,
Cik Yana

Sunah Mohammad said...

akak...shhh..ahaha~ saya datang skodeng...erm...akak, de no akaun akak tu?

a n a s t a s y e a said...

Sedih .. bila baca kes K.Aida. ! :(

anastasyea's latest post .. Smartphone HTC Desire HD | Connect phone to internet via PC

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/lulu-caldina-tak-tahu-nak-cakap-apa.html

faizal hashim said...

semoga bisnes berjaya....kak aida

missSenget said...

da baca blog die.. huhuhu..cian die.. T__T

Mrs.Sabri said...

jap lagi nak gi jenguk2 blog kak aida tu..

topimagine said...

akak btol2 prihatin la... tabik kt akak :)

Far8 budak baik said...

waaaa..sedih..kakak ni sempat pomot barang pulakk haha lawak betol =p

cpahniza said...

dh baca...sgt2 tacing.... =")

Fakhrul1409 said...

sy cukup sdih ble baca semua entri akk tu..huhuhu..tbe2 ase geram pulak kt laki dia n pompuan tu..huh!

Piasara said...

"dah terjah dua2 blog.blog aida dan madu dia...tak berani nak komen lebih2 sbb tak tau cerita sebenar(takat bc 2-3 entri jer..)...cuma nak cakap kat sini..akak kesian sgt kat anak2 aida..yg kecik2 tak berapa faham tapi yg besar tu..apa nama dia ameer kot..emosi dia betul2 terjejas dan mempengaruhi sikap dia...tak minat belajar dan ke sekolah..kesian sgt.."

zuwaidah said...

IEB, kak zu dah masuk sini....sama2 kita bantu dan war2 agar Aida dan anak2 mendapat sinar kebahagiaan kembali dalam hidup mereka

Fauzie Jasmani said...

Tumpang sedih..

Singgah sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

apik pehe said...

apik tokleh baco citer sedih2 kak weh..koho nok berjerik jah kijo..

nur hafiza rahsid said...

ieb tamo sedeh2.kita sama2 doakan kak aida terus kuat ye :)

... said...

as salam..
ujian-Nya..
redha atau tak..
saya pun turut simpati..
moga urusan beliau dipermudahkan-Nya..
ameen..

=(

not irene said...

si pisang tu dah kawin ke ngan xhusband dia?... cerita dia kat blog macam tergantung

Isteri Yang Comel said...

irene dah kawen dah

Qaseh dalia adelia said...

sedih gak sis..kesian kat dia..qaseh pun dah tengok pic yg sis aida tunjuk yg Puan P tu huhu .. xomei pun ngeee ngumpat lak..bukan nak umpat tapi penderitaan dia tu sangat2 pedih... !

hitammanis said...

salam IEB,
sy jugak terpanggil utk wat entri pasal aida. semoga dgn penyebaran cerita ini, dapat menarik perhatian ramai utk membantu aida dan anak2nya. hanya itu yg sy mampu buat setakat ini.

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/ku-sangkakan-panas-hingga-ke-petang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...