Yang Join Aku Nie!

Monday, January 31, 2011

DASAR PERAMPAS!!!!!!!

Eh saper yang rampas saper nie??? Serius IAM memang bencikan perampas nie.. Tak kira lah perampas boyfreind orang ker, tunang orang ker dan yang lebih IAM mencik sekali perampas Laki orang.. Lelebih lagik Rampas laki orang yang bini dier ngah sarat mengandung.... Sabor, IAM jangan lah emo pepagi nie... Maner tak emo koram biler baca blog sorang akak yang teraniaya nie REALITI SEBUAH KEHIDUPAN.. Sedih giler koram, IAM pun jadik takut mendengarnyer.. Mintak2 dijauhkan lah ini semua berlaku pada IAM dan keluarga IAM.... Sebenarnyer IAM selalu mengikuti perkembangan blog akak nie.. IAM salute ngan akak nie sebab dier jatuh dan bangun ngan sendirinya... Semangat yang akak nie sampaikan lam blog beliau untuk membesarkan 3 orang anak-anak yang ditinggal kan ayah beliau masih kecil lagi dan semangat beliau untuk menenangkan emosi anak-anak beliau tatkala anak-anak beliau terlalu rindukan seorang lelaki yang bergelar ayah.... Hati IAM sedih tatkala baca biler anak perempuan akak nie sakit sebab terlalu rindukan ayah...

Dan yang paling disakiti si muka pisang nie boleh plak bergembira di atas kesengsaraan orang lain... Dier kan perempuan? tak raser ker aper yang perempuan lain rasa??? Boleh plak siap nak meraikan penceraian kaum sejenis dier ngan lelaki yang dier rampas tu kat hotel mewah, sebenarnyer dinner opis dier jer pun, tapi belagak cakap meraikan berdua.... Boleh blah lah weh... Pastu sampai hati plak dier erk tunang ngan laki akak tu time beliau sarat mengandung, dan sampai hati plak die si muka pisang, bleh plak anto MMS gambo perkahwinan dier  disaat-saat akak tu sakit selepas melahirkan anak.... Takder hati perut ker biler ko wat cam tu ha??? Tu kan kaum sejenis kita.... Pastu bleh plak buat blog semata-mata nak sakit kan hati dan nak balas balik aper yang akak nie tulis lam blog dier... Blog pun carca merba jer IAM baca, belagak jer lebeh, konon engineer lah, pekerja contoh lah, pekerja yang disayangi bos lah dan lagik berkuasa dari manager lah.... Dan yang lagi cam hangah jer baca siap mengutuk akak yang teraniaya nie lagi.. Tak bleh blah biler baca blog si muka pisang nie....

Ter emo plak IAM pepagi nie.. yer lah koram maner tak, IAM emmang anti kaum sejenis yang suker manjatuhkan kaum sejenis sendiri... Ader satu kes lagi yang IAM dengar kat tempat IAM keje yang lebeh kurang sama kes Akak yang teraniaya dan si muka pisang nie... banyak sangat IAM dengar.. tu yang geram tu.... 

Paper pun mudah-mudahan akak nie sentiasa kuat dan tabah tuk menghadapi segala ujian... Dan di permudahkan jalan hidup beliau untuk membesarkan anak-anak beliau.. Amin...

Tengok derang nie pun berkongsi perasaan yang sama cam IAM...

aku mengamuk secara menggila~

SAYA BUKAN MERAMPAS CUMA BERKONGSI SAJA. DASAR LEMBU PENDEKS!!

Realiti sebuah kehidupan..Iaitu, perempuan perampas sebenarnya tak secun Fasha Sandha pun..

25 comments:

~ yus ~ said...

Semua yang berlaku tentu ada hikmahnya. Perampas ni suatu hari nanti pasti dapat balasannya juga. Kita tunggu dan lihat saja.

Akak pun sakit hati bila baca atau dengar pasal perampas ni. Minta di jauhkan dari berlaku kepada kita kan...

al_hakim said...

tak bek menci2 ni..hehe..jgn la jadi perampas kan..nak mintak bek2..huu

hawiz said...

sabar2..tp mmg tak patot tol perampas nie..seligi jer...hihi..

apek poyo said...

ni la realiti perempuan..
kalau nak salah lelaki tergila betina lain..tak patut jugak..kalau ada simuka pisang yg mcm ni...huhu...mana tak gila lelaki...ekekek
laki ni pantang je ada si muka pisang yg manja...cissss..terjebak...huhuhu

Zura said...

xsuke rampas...even barang sekali pun...

Kasih Firdaus said...

panasssss..kan perampas pun dh kena tinggal....lagi kesian kt fasha sanda smpi kena berbikini kt bali..wkakakakaka

mrs.sabri said...

masyaallah..knape teruk sgt ek..kesiannya kat akak tu..si muka pisang ada blog?akak yg teraniaya tu pun ada blog?ish2..mcm mana la agaknya ek..rasa nak terjah je blog diaorang tp tak tau yg mana satu..semoga akak tu tabah dlm menghadapi ujian ini..sesungguhnya mereka yg menghadapi ujian yg sebegini getir adalah di kalangan mereka yg terpilih dari Allah..

miss eyes!! said...

eee..kesakitan hati melanda bile dgor cite nih,,tabah nye akq uh hadapi edop dye,pada si muka pisang..heartless btol,,1day mesti dpt akibat prbuatan dye..huhuh

Cik Lilo said...

Biasa lah kak. Aunty saya pun tengah mengandung, husband dia kahwin lain. Jahat kan? Kesian weh

qasehraihan said...

mcm2 a

Isteri Yang Comel said...

KAK YUS, MINTAK DIJAUHKAN LAH YERK....
AL HAKIM MINTAK BEBAIK IAM TAKKAN BAGI PUNYER..
HAWIZ SABAR NIE, TAPI GERAM SANGAT
APEK, BANYAK SANGAT DAH DENGAR KES PERAMPAS NIE
ZURA SAMER CAM IAM
KAK AIDA, GERAM JER TENGOK MUKA PISANG TU KAN KAK

Isteri Yang Comel said...

MRS SABRI, MEMANG KESIAN KAT KAK TU TAPI DIER SANGAT TABAH....
MISS EYES MEMANG GERAM MUKA PISANG RASA NAK BUAT CEKODOK JER
CIK LILO, GERAM KAN DENGAR, TAK SUKER LAH KIANATI KAUM SEJENIS
QASIH TU AR TU..

izaLis™ said...

sabar..what goes around comes around..ari ni dia rampas hak kita.. nx time, org lain akan rampas hak dia..

n!cK said...

sye pon benci perampas n sye dh rse cane pasaan dirampas tuh!! tp Tuhan Maha Adil!! lambt laun ade balasannye..hurmmm....

shada wentz said...

eee..cada yg baca ni pun dh geram.

harap benda2 cmni dijauhi dr kita. amin.

r-5 said...

kadang2 bukan niat merampas dah jodoh n takdir~ hehehe

Eryati said...

nak bagi penumbuk kat muka si pisang tu...

zatil said...

Caya lah IAM..i agree sgt!!!
Skrang mmg ramai perampas..rambut je sama itam..hati jahat..huhuhu..

afzan said...

sume pakat nak jadi chinta chanduri kot

MY HEART said...

Kalolah jumpa si pisang tu rasanya memang dah berkecai dah rasanya,,, ^_^


salam kenal..

Maya Mayana said...

tunggu jelah balasan tuhan...apa la yg nk dibanggakan sangat tu...selalu satu masa terkena btg hidung sendiri...mcm nk tgok je sapa perempuan itu...

Anonymous said...

perempuan macam tu dia gilakan?
adeh butakah jantan ni...

geli aku...apakah citarasa laki tu..?
Padanlah dua-dua takde guna..
ingat boleh bahagia..?

Ayie said...

Ayat terakhir tuh, ''tak secun fasha sandah pun''.. AGAK STYLE.. hahaha

Anonymous said...

kak..nak link ppn pisang tu bleh?
email roha_83@yahoo.com

Saraptcx said...

tak bek menci2 ni..hehe..jgn la jadi perampas kan..nak mintak bek2..huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...