Yang Join Aku Nie!

Tuesday, January 11, 2011

I'm Fall In Love Part 1

Terkejut??? betul ker aku jatuh centa?? ngan saper?? ko jangan wat pasal IAM, nak kene karate ngan Abg. Manis jatuh cinta ngan orang lain..... Weh.. aper nie... Memang betul aku jatuh cinta ngan Someone... aku sayang dier sesangat.. Tetiap hari aku makin terpikat kat dia... Tetiap hari akau makin sayang kat dier.... Koram nak tau saper?? Of coz lah laki den si Abg. Manis... Hihihih sesajer jer wat propa nyah... Jangan Marah...

Aku nak cerita pasal cam ner aku leh Fall In Love ngan Abang Manis.... Memula aku jumpa Abg Manis nie maser kitaorang dikumpulkan lam kursus Pengenalan asas masa 04.05.2008 oleh JPA.. Maser memula masuk keje..... Hari pertama tu aku tak pasan lagik lah... Yer lah kan mase tu kan tak kenal sesaper lagi.. Memasing malu-malu kucen lagik.... Masuk hari ke-2 aku pasan Abang Manis nie.. dier suker duk lam kulih tu belah belakang.... Ader satu hari tu sorang penceramah kitaorang tegur dier.. " Eh muka awak macam Toi lah " sah penceramah nie terpengaruh ngan AF... Start tu aku dah muler jejeling kat Abang Manis.. Maser tu abang manis kurus sangat, pastu tinggi.. Yang membuat aku minat kat mamat nie sebab lesung pipit dier.. Alamak manisnyer dier senyum....

Abis kursus kitaorang dipostingkan... Pastu kitaorang terpisah sebab Abang Manis dapat kat tempat lain... Maser tu kire dah tak jumper lah Abang Manis dah.. Pastu ader lah sorang mamat ni usha aku... Layan gak ler... sebab maser tu cam perlukan teman jer.. Op luper nak cerita kebetulan maser aku memula masuk keje tu baru pas putus cinta, baru pas pulih darik frust yang menonggeng.... Aper jadik ngan mamat tu.. Alah aku layan gitu jer sebab tak minat sangat ngan dier.. lelama kitaorang lost contect gak...

Aku pun di postingkan di Putrajaya....Masa memula Abg. Manis di postingkan di KL, tapi dier mintak tukar Putrajaya dan dapat lak tu, cume kitoarang kat jabatan berbeza jer.... Ok lah, sempat aku risik2 kat orang pasal Abg. Manis.. Kira dier nie Secret Admire aku lah.. Hihhihihikkkk..... Memula aku rasa eh jodoh aku ker nie, leh jumpa balik ngan Abng Manis....

Okeh aku akan sambung cerita aku lam I'm Falla In Love Siri - 2, jom kiter baca lak blog diorang.... Klik je rkat pic kat bawah nie....

 
 
 
 

8 comments:

Qaseh dalia adelia said...

wah2 abg manis hehe

nabilah_2908 said...

ala...dah best2 sambung lak...

sambung la cepat...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

ejai_ej said...

hahhaha.. betol2.. ngah syok2 baca tetiber bersambung.. tp tak pe.. itu semua buat org tertunggu2 episod seterusnya.. hahahah.. dah macam citer drama kat TV.. sure rating lepas nih mencanak2 naek. hehehhehe

Isteri Yang Comel said...

HIHIHI.. EJAI... SAJER JER NAK WAT EPISOD NIE.... TAKUT PANJANG SANGAT.. TI BUSAN LAK ORANG BACA....

ku izzati said...

nanti gtau eh ble de sambungan..hehe

Siti Safiyyah said...

oo kirenye baru la lagi kawen ni eh? wahh sweetnye cte ni..hehe :)

♥ AMOYELLA said...

sweettt~~

ArELeEz said...

oo.. patut la abg manis.. sbb ade lesung pipit! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...