Yang Join Aku Nie!

Friday, January 21, 2011

Garangnyer... Grrrrrr.....

Mood rindu kad Abg. Manis.. Elleh baru sehari Abg. Manis gi ostesen, dah rindu kan.... Eh mestilah rindu..... Hari IAM nak cerita pasal Ornag garang.. IAM nie garang ker?? IAM tak garang.. Tak pandai memarah nie.. IAM cume gembeng jer (kuat nanges).. Sikit-sikit dah nages...

Hari nie IAM jadi penyanyi jap.. Penyanyi Koir bagi Jabatan IAM, pepagi lagik dah stanby kat dewan... Tetengah tgu kengkawan tu tetibe dengar suara garang Cik rimau marah-marah tengking staff dier.. Alahai garangnyer Cik Rimau nie.. Kesian staff dier kene tengking... Klu aku berada kat tempat dak tu confirm dah nages dah.. Maner tak nages koram, kene tengking depan orang ramai... Malu tau... Kesian kat dak tu, air muka dier dah berubah dah IAM tengok, sebab semua orang pandang dier.... Lam hati IAM ader gak bos garang kat Jabatan Kerajaan nie yer... IAM hengat orang keje swasta jer selalu kene cam tu.... tahu lah dier bos, tapi tak buleh ker klu dier tak tengking pan orang ramai.... Ramai gak yang dengar maser tu.. Kitaorang wat bodo jer lah.... Mungkin Cik Rimau nie period kot?? tu nak memarah jer tu..

Okeh koram aper lagi jom kiter ronda-ronda kat blog diorang nie lak.. Jom kiter ke blog Mummiey, kiter tanye mummie naper mintak maaf?? Kiter ke blog Ummiarissa ader tips bagaimana pilih calon isteri tu.. Ke Blog Yana gak, alamak Cik Yana nak ajak joget lah.... Singgah ke Blog Cik Maz, opismate lamer nie, akak ni selalu wat contest tau.. jom kiter, Eh luper plak beliau ader blog tuppaware tau... Pastu ke Farra Rossie Earhart, Eh adik Farra Justin Bieber?? Singgah ke Blog Sha gak tau, beliau nie blogger baru sangat, opismate IAM gak... Jom ngendap Ann lak tengok gambar percutian Ann ke KK... Eh ade Entry pasal sperm dan proses kejadian bayi kat blog Nabila .... Wah Lorna edit pic nampak, jom join beliau.... Mesti kene singgah kat blog Mat Din, beruk mana lah yang Mat Din marah tu??? kiter tanyer dier.... A'IM menyingkap pasal bomoh nampak, tak takut santau ker??? hihihihi........

8 comments:

❤ C!K MAZ's❤ said...

thanks lah sue...awal2 dah promote blog saya...kalau sue sudi jom la join GA saya ngan beli tware manalah tau kot2 ada berkenan di hati...ahaks!!..hehehe

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

adeh, sptutnya bos kalu nk mrh pom,
mrh lar dlm bilik, malu pekerja tuu, ish3x
len kli, suh pekerja tu nanges jer trus, msti cik Rimau ase b'slh, haha! =PP

::nuRuLaDHar:: said...

sweet2...ehee =)

Isteri Yang Comel said...

cik rimau tak leh control...

~ yus ~ said...

saya pun bila cik somi OS walau sehari dah rindu...hehe

mOoN said...

sangat anti ngan bos yang suka suki tengking staf bawahan depan org ramai...if ye pun garang agak2 ar...emo sikit sebab penah terkena...huhuhuhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

bagusnyer entry ni
bagi link pada suma kawan2

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

Anonymous said...

Don't worry, be happy. Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah (dari buku ‘Alamak Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...