Yang Join Aku Nie!

Tuesday, January 4, 2011

Aku Nampak Taik Orang....

Eikkkk.. geli baca tajuk di atas hokeh.... Sesaper yang ader alahan pada mende kotor nie.. sila jangan baca hokeh, takut dikuatiri koram akan memuntah kan isik perut koram... Yang baru pas makan Pizza Hut ker, Kenny Rogers ker, Kentaki ker.. Prosperity BUrger MCD ker.. koram jangan baca hokeh, dikuatiri korang akan memuntahkan balik haper yang koram makan tu...

Tadi aku berhajat nak buang air kecil jerk kat tandas opis aku... Ada 3 tandas lam bilik air berdekatan ngan opis aku nie... Aku cambiaserlah.. memasuk terus meluru di tandas tengah kegemaran aku tu... Tak tau apesal aku suker masuk situ... Aku sanggup tunggu klu ader orang lam tu... Sebab Mangkuk tandas emas ker??, Sebab ader bau lavender ker lam tu?? Eh maner ader tandas wangi semerbak.. Wangi sesikit ader lah kan... Klu tandas Awam tu tok sah citer lah, memang aroma semerbak.... Memasuk jer.. terbnatut hajat aku apabila aku nampak mende alah yang tak disenagi tu.. Eikkkkkk... Kat opis pun ader orang pengotor ker?? Takkan dier tak nampak bahan bunagn dier selepas melepas tu?? Mangkuk tandas tu punyer lah besau gajah.. takkan tak nampak lagi kot??? Adeh.. sabo jer lah koram....
 
 
 
 

8 comments:

Zaer!! said...

Hehe.rase orang awam kot datang uuk situ.Tu pasal die tinggalkan sisa dalam mangkok jamban.Die buat same dengan tandas awam.hehehe.

~ yus ~ said...

Adeh!Pagi2 dah citer pasal ta*k.....huhu

Tapi kalau akak pun mmg geram dgn orang yg tak tahu bersihkan hasil buangan sendiri ni..

hafizal said...

mybe x de air kot, so nk jirus pun x leh... hahhaha

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

zaer... kat opis nie tak ramai orang awam keluar masuk...
yus, memeng geram sesangat
fizal, marah PM klu opis nie tak do air...

HaNTwO said...

kadang2 dioarang ni xde otak berak tak simbah balik....jenis bangsa tinggalkan taik cmtu je..

mamawana said...

goleeee....

mamawana said...

Mamawana Top 50 dear......list ke 041 Vote for me please...tq. Syukran. Yang vote mama doa mamawana semoga kalian murah rezeki yang melimpah ruah. Aminnnnn.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-poll-undian.html

Ayie said...

Kaler coklat ke kak..?? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...