Yang Join Aku Nie!

Monday, January 10, 2011

72 JAM JANJI TM (STREAMYX) DAH JADI 7 HARI

Alahai... mesti kah kene membebel pepagi hari nie?? Mesti kah kene menyumpah pepagi hari nie??... Koram raser patut ker TM buat kitaorang cam nie.. Janji 72 jam internet dah bleh di baiki... Kenapa internet umah aku dah 7 hari masih tak di baiki lagi... Susah sangat ker nak hantar Juruteknik koram kerumah aku... Macamlah aku tembak koram klu koram datang umah aku tu... Aku sambut baik lah......

Masih lagi lam mood tensen pepagi nie... bukan pagi nie jer.. pagi semalam, semalam pun sama.. Waaaaaa...... Koram buat perkhidmatan yang hancur..... TM MEMANG HANTU!!........ 

Paper pun kredit unutk AJL semalam.... Terbaik persembahan artis2 Malaysia..... Part paling aku suker maser Kak Ziana menyanyi.... Eh dier kan tak masuk AJL.. Yer lah koram, dier kan artis jemputan... Mantops lagik suara Kak Ziana... I loikeeeee Kak Ziana......

Meh kiter ke blog diorang.. kita intai aper yang patut...... Cumer klik je rkat gambar kat bawah nie...
 
 
 

12 comments:

SyedGraphiX said...

oo..sy kalau internet buat hal..
repair sndiri je..
configure modem tu sndiri.
akak tgk je time technichian die tu buat keje.
nnt boleh praktik sniri

Isteri Yang Comel said...

syed.. camner nak tengok tecnision buat, diorang tak datang umah pun... Hari2 tipon TM, tapi jawpanyer masih dalam siasatan juruteknik.... waaaaa

Lulu caldina said...

TM mmg selalu masalah..
huhu

HaNTwO said...

servis streamyx memang hampeh dan sangat2 buduh tahap cipan..sabo jela :)

Ujang9897 said...

garangnya..hehe

YanaMIB said...

dasatnya smpi 7 hari xde line tenet..kena call byk² kali kut ks pressure dorg sket..huhu~

Isteri Yang Comel said...

waha.. ujang memang lah kene garang sebab tensen takder tenet.. nak berblog pun terbantut....

yana.. teteiap haro kol tapi dapat jawapan yang sama gak....

Isteri Yang Comel said...

ujang memang lah kene garanag dah tensen tak do tenet kat umah...
yana, hari2 kol tapi masih dapat jaw. yang menghampakan...

ejai_ej said...

huhuhuhu... banyak gak org complaint pasal streamyx nih.. kengkadang tu yg menjadi masalah ialah pada dieorg punya contractor sendiri yang wat kejer sambil lewa.. mungkin org TM Point pon tak wat kejer jugak kot.. hahahhahah.. pendek kata sebab kita nih takde dato' ke, tan sri ke kat pangkal nama sebab tu die wat derk je... cuba IAM ckp kat dieorg yang IAM nih sedara dengan Dato' Zamzairani.. sure laju je die wat. hehehehhe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

TM memang hantu pun...ari 2 kakD ada la aplai untuk program pasang intenet kat umah(nk psg kat umah mak) pas 2 dpt notebook...punya la lama tunggu sampai 2bln lbh...pas 2 kakD dgn geram hati trus p chek kat pej.TM tau apa diaorg jwb...katanya kotak line apa benda tah tak dak kat kawasan umah mak kakD tu....tipu btoi la lepa ni...yg sebenarnya kawasan umah mak kakD tu kirA kawasan yg elit jg la...tak kan tak dak kot...memang lepa PENIPU..sbnrnya notebook 1malaysia tu lepa keluarkan pd jumlah tertentu ja kot..bila yg dah tak dpt lepa buat alasan mcm2 la kan....bengong sungguh....
hai dah terover plak komen ni ye...hehehehe...tgh emo ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pas tu satu lg kan nk tanya...
bila nk promot blog kakD plak...hehehehehe

fadhdeela said...

btol2 ziana zain lg best dr peserta!! hahahaha smua artis jemputan nyanyi better..diaorg jer la menang!

im following u :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...