Yang Join Aku Nie!

Tuesday, January 25, 2011

Ader Aper Dengan Tarikh 25 Januari

Wah 25.01.2011, teringat maser nie hati berdebar2 sebab nak ditunagkan ngan Abg. Manis.... dah 2 tahun rupernyer... Akan ku ingat sampai bebila tarikh nie 25 Januari 2009.....
 Saat Ibu Mertuaku menyarung cincin pertunangan
 Bersama Ayah, Mak, Abg. Manis, Mak Mertuaku, Si Dak Nurul yang comel dan Ayah Mertuaku
Bersama BFF ku K. An dan raden

12 comments:

cik bahulu oren said...

kejap je masa belalu kn ;)

zatil said...

Alhamdulillah..manis gitu!

~ yus ~ said...

Akak tak ingat tarikh akak bertunang..huhu. Ingatnya tahun 2000 je, bulan apa berapa haribulan semua lupa....:D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun tak ingat tarikh tunang...tapi klu tngk kelender blik bleh ingat la kot(tu pun ada lg ke kelender 2001)...sbb kakD bertunang hari ke3 aidilfitri...

Cute MuM said...

cute mum tunang 5 Julai 2008... kawen 3 julai 2009.. bestnyer bertunang leh amik gambar bersama.. cute mum tak der pon sebab lelaki tak boleh datang..

Isteri Yang Comel said...

hihihi... sajer ingat tarikh2 penting tu.. esok anak cucu tanya senag nak jawab.. hihihih

nadira shahid said...

wah, so sweet! semoga bahagia selamanya ;)

Apple Sweet said...

25/1 besday saya 2 sma ngn akak bertunang..ape2 pun semoga akak berbahagia hingga ke akhr hayat.....

nora said...

pewitttt manis nyeee


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

Adem and Cats said...

tahniah ...

ademncats

Black_roses92 said...

alaa...comelnya akk time kawen dulu. ops! hehe..skunk un comel je. ;D

reff_kubis07 said...

kejap jerkaann hihi..udah 2 tahun..kak an pon ade wt n3 about dis sayang sue!!!..joom tgok>>>
http://kubis07.blogspot.com/2009_02_01_archive.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...