Yang Join Aku Nie!

Friday, January 14, 2011

Sampai hati koram TM (Streamyx)

Sedih... Menyampah... Bengang... Masih lagik lam mood bengang ngan TM... Yang pasti tenet umah aku masih lagik takder.... Janji nak datang semalam, aku kol teknisyen tak angkat phone, aku kol TM lak, baru dapat info teknisye tak dapat nak attend appoinment sebab hujan lebat.... Ader aku kesah hujan lebat ker haper... nie bukan masalah aku klu hujan lebat.. Tu masalah koram kan... Tak der care ker nak bagi koram datang umah aku... Aku punyer masalah tenet bukan 1, 2 hari... Dah masuk hari ke-12.... Aku bukan tak bayar.. Aku bayar tau... Abg. Manis kater jangan marah keterlalun hokeh, sebab aku ni kan ader darah tinggi.. Kang bersembur plak darah lam badan aku ni klu aku marah sangat... Huhuhuh.. sabor jer lah... Nak tamatkan perkhidmatan belum habis kontrak 2 tahun... Perlukah, aku kol koram tetiap hari maki koram jer.. Aku tau bukan salah koram yang aku maki.. Nie semua salah sistem khidmat pelanggan koran yang tak ellert... Maaf yer Juruteknik yang kene maki ngan aku selalu tu...

11 comments:

Rozuan Ismail said...

wat aduan je kt TM tuh..kita bayar tp x dpt servis yg ok..sape yg tak mengamuk..tapi jgn sampai saman menyaman plak ye..

al_hakim said...

sabar IAM..huhu..

Bob Merley said...

saman jgn x saman!

s.y.a.r.q said...

technician TM selalu lem nk dtg umah if ade prob..bile dah mrh baru nk dtg T___________T

~ yus ~ said...

Alahai lambatnya technician tu buat kerja.

Saya beberapa hari lepas pun ada masalah dgn line streamyx. Tapi pukul 2 petang saya call buat report, pukul 4 hari yang sama dia dah call kata line dah ok...

Cepat dan pantas...

mOoN said...

sabar kak...huhuhu...

Isteri Yang Comel said...

THANKS KORAM.. ABIS SABAR DAH NIE.. HUHHUH

Mohd Ridhuan said...

sabar sis...
sy pun pernah terjadi...
tapi seminggu je..
hehhehhehe

insyaallah...
nnti org TM sampai la

mOOneyes said...

alamak kak,lantak la TM tuh...baek akak jge kshtn akak je.sye tunggu anak buah sye nih.hehehe...mrh2 pn xgne,org TM tuh xkn dtg bergolek2 nye pun.ilekk oke?

ejai_ej said...

hahahaha... standard la IAM, banyak org complaint pasal streamyx nih. tp dieorg tak penah amek pusing pon pasal nih.. hehehhe

sukahaha said...

makin tinggi tekanan darah kalau macam ni kekeke...

jemput sini yer
blog Matdin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...