Yang Join Aku Nie!

Thursday, April 7, 2011

Offline Today


Sorry yer kawan-kawan, IEB offlne hari nie, sebab dalam proses mengemas opis yang tak penah kemas nie, Jabatan dah lama dapat pensijilan 5S, tapi DG office nie jer tak penah menjalankan aktiviti 5S sebab ada kuasa besar disini yang mengharamkan para panel 5S masuk kesini.. Ahaks... Harinie Den kiro bercuti lah yo walaupun den ado, ekau yang mano-mano rindu kek den tu tinggalkan lah apo-apo pesanan kek shoutmix ko, komen ko, den tak kesah.... Insya Allah esok den akan kembali bersiaran seperti biaso... Haaaa... Koram jangan mara IEB yang ferasan nie okeh.... Pen Merah, Pen Biru, U Marah, I Love U.....

16 comments:

mizzkechique said...

wah..sesi meng5S berlangsung..mmg penat kann... selamat mengemas!! =)

kakchik@ella said...

dtg utk meng "on" kan line awak. hihihi ..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

sy ofline bila mudy.

Qaseh dalia adelia said...

hehe love u too sis..
esok eden lah pulok offline.. rindui lah eden sepertimano den rindui ekau ..haha betul ke tidok bahse ni ..dop tahu starang

YanaMIB said...

slmt berkemas² ieb..i love yu too lah! hehe =P

qasehraihan said...

luv u tooo..hehe
kemas jgn xkemas..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

bunga said...

:)

Rain said...

rain dtg nk landing je kat sofa. bila akak siap kemas? hahah...

sekamar rindu said...

salam..

lps semua dah selesai...
update la blog.:))

topimagine said...

hehe.. kemas..jgn xkemas... lepas ne cnfirm dapat anugerah kebersihan kan.. haha

❤ C!K MAZ's❤ said...

hepi time 5s...hehe..
tak abis2 kan...

apik pehe said...

alahai mak aihh..ekau2 la pulak kak nih..haha..kak,meh apik nak cakap..
padan muka kena kemas!!!
hehehe..larikkkk

lalink7 said...

wahhh.jgn offline lelame ye IEB

... said...

as salam..
hehe~
dah siap mengemas ke kak?~

=p

i am S!L4H.. said...

wahhhh. kene kemas? kemas smpai bersih dan kemas ye kak. heeee

bedpet said...

pecah kaca pecah gelas.
sudah baca harap balas.

hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...