Yang Join Aku Nie!

Friday, April 1, 2011

Masih Ramai Lelaki Yang Suka Shopping

Semalam IEB ada menulis entry mengenai Kenapa Lelaki Tak Suka Ikut Perempuan Shopping, pelbagai pandangan yang IEB terima, Rupernyer masih ramai lagi lelaki yang sporting ikut pasangan mereka membeli belah. Cayalah kat koram...
 Bagus Si Fadzli nie sangat sporting...
 Wah bertuah Cik Yana dapat Ujang
Fariyzh siap buat entry lagi, Klik SINI
 Husben Mak mesti sporting dan romantik.. Sweet.
 Alahai terharu sangat Dr. Hafiz sudi singgah belog IEB dan terjah entry IEB... Dr. Hafiz sangat sporting....

 Yuyu yang comel, IEB doakan Yuyu akan bertemu dengan pasangan yang sporting dari semua segi.... Amin

21 comments:

Eza Ridzwan said...

akak plak x suka shopping...tapi encek shamsul sgt suka shopping..klu g mall, dia laaa yg paling lama dok membelek² brg...akak?..lihat jeee..sbb poket dia yg rabak nnt..muahahaha...

Isteri Yang Comel said...

hihihihi, kalah pempuan tu kak

Eza Ridzwan said...

agak arrr..ni dia terbang ke kuching, dah siap order brg²...sbb tau, dia pasti akan bkeliaran 1 bandar kuching tuhh..paling pandai pilih pasu!..gegege..

.linalinot. said...

ada je. kadangkadang kalah pompuan! HAHA

Isteri Yang Comel said...

kak eza alahai husband akak, akak pulak yang tak minat shopping tak

mizzkechique said...

"husband" saya xsuke shopping...hehehe

Ujang9897 said...

bagus ujang nie..untung siapa dpt dia..hahahahah

topimagine said...

XSUKE IKOT POMPUAN G SHOPING... BILE DUIT XCUKUP DUIT KITA LAK YANG RABAK.. HAHAHA

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

huhu..... dapat laki yg sporting tu yg best!!!

Cekodok said...

apasal gua pya komen yang mantap tu tak masuk skali.. aishhh...

faryzh said...

faryzh memang support shopping industri ni.hahaha..

... said...

as salam..
wah! atas sekali.
adoi

@_@

thanks kak IEB.
huu.. sekadar berkongsi rasa =)
er..ikut pasangan? saya single la kak.huhu~
kalau kawan2 tu ya la juga ;)

FaKArePa!n said...

saya pon suka shopping gak.. haha

Lagenda said...

Maunya dia tak sporting. Mau ku sentap 14 keturunan kang!

Miahahaha...

Yan said...

akak ;ebih rela shopping sendiri..kekok rasanya. takut nnt yang tak nak beli kena bali sal kena ikut cakap dia...Lain kalau dia mmg nak belikan.

i am S!L4H.. said...

eh mne entry ni? nk skodeng jp. haha
*ketinggalan sudaa*

... said...

as salam..
hoho..nampak gambar beg kat hader akak. saya pun letak la akak dalam entri terbaru saya. baru buat. takde idea

@_@"

Ladysirna said...

salam IEB..


best ek, kalau sumai rajin teman isteri shopping..tapi macam saya suami selalu tulun pegang anak then saya shopping..hehe

Qaseh dalia adelia said...

kaki soping bezz

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

Thanks IEB :)

Pendekar Berkuda said...

pendekar suka tengok shopping center.. boleh ke macam tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...