Yang Join Aku Nie!

Tuesday, April 5, 2011

WOW BESARNYER, GEBUNYA, SYEDAPNYER, HOT GILER LAH (18SX)

Merujuk tajuk diatas koram pikir aper tu ha???? Ujang, Cekodok, FF, Naz, Pendekar, Iqbal, Mr. Curly,  dan lain lain lagi, koram koram jangan imagine bukan-bukan fulak okeh, eh nak tanya koram suka ker yang gebu-gebu hot nie???? Kalau koram suker jom layan pic 18SX kat bawah nie.....
*
****
******
***********
**************
***************
****************
**********************
***************************
****************************
*****************************
*************************************
 Hahhahah, gebu tak saya? ni masih hot nie koram, baru diangkat dari kuali....
 
Bubuh 5 dalam pinggan suda fenuh....
Alahai cute fulak jari jemari yang memegang tu

Tadi tengah hari, jalan-jalan ngan BFF IEB Nyonya Lienz, singgah kat Depan Kedai Makan La Rizz, Bangi, beli goreng pisang, tapi ternampak fulak sibesar dan gebu nie, aper lagi 5 henget IEB beli, tapi makan sebiji jer dah kenyang koram, Burger Malaysia yang sangat lah besarnyer....

28 comments:

mizzkechique said...

tajuk kemain havoc...haha..
sedap!!

Isteri Yang Comel said...

mk sangat sedap

chinta... said...

sangat suka ngan Burger Malaysia nih...

YanaMIB said...

pheww la rizz..mmg restoren favvy time blaja dlu..skrg lalu bagi jelingan je..isk..sdp kn mkn kt c2..huhu =)

Isteri Yang Comel said...

yana, beli burger malaysia kat gerai berhadapan ngan larizz

Ujang9897 said...

ala2 gebu benda lah tu la..hahaha


laz rizz tu sebelah la rizz kan ada dewan PLPP..situ la lokasi maslis kawin belah yana..=)

SayangSal said...

tenguk tajuk...ish-ish....tengok entry terus lapar...sedapnyer donat dan pau malaysia...:)

Isteri Yang Comel said...

ujang Insya Allah ti akan ke majlis perkahwinan koram

cik ewun said...

huaaaaaaaaaa sodapnyaaaaaaaaa :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tajuk memang HOT....

kuih pun HOT juga...hohohohoho..

Ellen said...

Burger Malaysia..cam best ja sis..hehe

Isteri Yang Comel said...

k. D - HIHHIHI
ELLEN - MEMANG SEDAP

mr.curly said...

gebu n beso??? ni yg wat wa xmenahan ni..asyikkk!!..laa beger malaysia ropenye..kasi bedal jele..hikhik

Pendekar Berkuda said...

fullamak..gebunya... nak jugak.... wahahahaha... tetiba perut berbunyi nih... hahah...

psst : kenapa ujang tu menaip macam kena hambat ngan hantu mak limah je?? hahaha...

DaK CoMoT said...

puyohhhh...gebu!mantap...haha opsss mama sodappp jo nampok tu haaa...aissshhhhh

Isteri Yang Comel said...

ujang typo error

Belalang Hijau said...

igt ke buat sendiri td...
feberet belalang tu beger malaysia...

nyam nyam...

mizzkechique said...

akak...sy penah beli donut besar dia tu..mmg besh..time keje curik2 kuar atau suh drebar g beli...hahaha..
yummy2..


psst..akak org bangi ker?

mrs.sabri said...

kalau bagi kat encik curly ni sekejap je habis..hahaha..

Cekodok said...

ayaq liuq dah hampir menitik2 dah ni.. tap tap tap... aishhhh.....

Qaseh dalia adelia said...

wow montok opsss..
haha sis ! bak qaseh satu ni makan 10 hai tak abes ni ..haha

Anamarza said...

lama tak makan ni

Coretan Terkini: Hari yg ke-20

Isteri Yang Comel said...

qaseh makan satu dah kenyang dah dik

jinkamen said...

salam
best best best
beger malaysia tu kan :)

Faizal Fredley said...

baru jer berhajat nak diet...hmm..x jadi ar...sekarang jugak FF kuar cari donut yg gebu..hehhe

nazirulhazwan~ said...

saye tak suke seks2 ni, saye budak baik.hahah

puanbee said...

lorh ingat kan IEB buat baru nk mintak resepi gebuuuu!!

i am S!L4H.. said...

nak burger malaysiaaaaaa.....
sedap ke x tu? heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...