Yang Join Aku Nie!

Monday, April 4, 2011

Kepetusan Penuh ABPH


Wah nampaknyer semua mesti buat entyr mengenai ABPH.... IEB nak amek kesempatan mengucapkan tahniah pada Sam, yang emmenagi ABPH tahun nie...

Apa-apa pun ABPH memang gempak giler dangan kehadiran geng Hantu Kak Limah.... Tahniah pada semua pemenag, apa-apa pun koram memang layak menang.
___
____
______
____________
________________
______________________
_________________________

Apa koram carik tu?? tak da lah senarai fenuh kat sini, cuba carik kat belog lain... Jangan mara ar.. saja jer.. hihihiihi

15 comments:

mayra aish♥ said...

suka ABPBH kali neyh.
sangat best & gempak!
(^___^)

tak lupa suka SAM MENANG!!!
hehehehe ^^

cik fa said...

abpbh kali nih mmg the best...
i loike sam...
go sam

Piasara said...

"akak pun sokong ABPBH thn ni paling best...kelakar sungguh.."

fadhdeela said...

mmg besttt sgt..lg2 geng2 hantu kak limah tu..persembahan siti superb!! tahniah jugak kat samm

Meh sini: Picnic kat Hulu Yam!!

sini jugak: Seri Bayu Meninggal Dunia!!

Eza Ridzwan said...

ala la laaa...dok pulon menjait manik sampaikan terlupa nak tengok!!!..warghhh!!!!!

topimagine said...

huhu.. dah memang jangka sam menang.. cnfirm.. last year memang tahun sam la :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

i loike...pict usop tu..hehehehehe..

Rozuan Ismail said...

kenapalah usop tak tercalon dan menang ye?

Mar said...

usop2,..lawok betol

qasehraihan said...

sume yg menang best kecuali fasha sbb xminat dia..hoho

hai IEB

puanbee said...

bye haa kelakar gambo yg last tu!

Rainbow said...

sis ni saje je men tipu2... xbek taw mak kite cakap..xtawwwww.......

nurkass said...

kunjung kembali..

mmg patut dia menang..lakonan dia bagus..

... said...

akak, usop tu sapa?

=_='

saya dah lama tak mabil tahu dunia2 artis ni. kalau pegi kat tv tu, tengok berita dengan rancangan dokumentari je. tak layan dah artis2 ni

=_="

wah! sam menang! fasha sandha yang mana ya? jap. terjah internet

Qaseh dalia adelia said...

meriah gila tahun ni haha qaseh gelak guling2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...