Yang Join Aku Nie!

Wednesday, April 6, 2011

Lelaki Dan Pink

Kenapa, kenapa, kenapa lelaki tak suka pink erk??? Pink tu kan kaler terang yang sangat cantik.... Ada lelaki suker merah, merah pun kaler terang wat, apesal koram tak suker pink?? Kalau ada lelaki suka pink sila angkat tangan....  

Kenapa biler lelaki pakai pink jer mesti koram gitau " jambu siutt mamat tu".... Biasanyer si gurl yang gilerkan pink nie selalu bagi kat boyfreind present baju ker, jam ker, tali leher ker, kaler pink, koram lelaki yang anti pink nie pakai ker kalau orang tersayang bagi??? IEB tengok kat luar sekarang nie dah ramai dah lelaki pakai pink, slumber jer, tak malu pun, mungkin tu hadiah dari orang tersayang, tapi ada ker yang beli sendiri??? Banyak tanya fulak IEB nie.. IEB bukan aper cume nak selami lelaki yang minat pink nie, biler nampak kaler pink jer menjerit... "Argghhhhh cantiknyer pink, suker sangat" Koram penah jumpa tak lelaki macho cakap cam tu?? HIhiihi. kalau ada beliau sangat comel okeh.....

Koram layan lah pic kat bawah nie, IEB rasa nie semua mesti edisi terhad, tak banyak dipasaran....
Comel kan.... Eikkkk boxer pun ader kaler pink, tak sanggup mak nyah....

33 comments:

mizzkechique said...

suke lelaki pakai pink => berani tau..
tp my sayam xsuke lak..ciskek!! hahaha

fyna said...

erk....
suke kaler pink..
my bf tak kisah klu fyna suh die pakai kaler pink pown..
:)
tp terpulang pd guy tue sendiri..

Eza Ridzwan said...

adeq manis...akak dah tag awk kat sini..join laa...kot laa ada rejeki...

http://ezadatul.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

Cekodok said...

i suke pink jugak.. malu nak bitau.. auuuwwww

hmylieen said...

sgt cantikkkk kasut finkkk ittewww..

qasehraihan said...

eh IEB..comella tie ngn kemeja tu...kt ne nk beli ek??hoho


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

Ujang9897 said...

gua ada 2 helai baju pink..hahahaha

belah yana nanti pun sanding pakai baju pink..grrr

YanaMIB said...

laki pakai pink hot la ieb..bukan jambu..hehe..ayah sy ada seluar and cap pink..dia pakai pi main golf tau..sempoiiii...tp dia bg sy topi pink tu..sbb kena bhn dgn mak and adek =_=

Isteri Yang Comel said...

MK - oloh cian dier
fyna - wah sporting cayang kamu tu
k. eza - ti ieb join
cekodok - auwww nyah i lama tau u suka pink, ukan gay ekek

Isteri Yang Comel said...

qaseh- ieb carik lam goggle jer tu
ujang - hot bak kata yan
yana - hihihi sweet jer ayah yana

topimagine said...

saya pon xsuke pakai pink.. lagi2 kulit saya gelap... geli jerk pakai pink... hahaha

Isteri Yang Comel said...

hahhaha top, asal plak geli

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ayat yg last tu...power...hohohohoho..

tah2 hensem pa laki pkai kale pink..(tambah2 yg putih gebu)sal lepa tak mo pkai ha?

Dayana AZ said...

IEB dayana dtg sini :D!

haha laki yg brani jek pakai pink nih, sebab ti org mesti pndang smcm, tp knpe la pmpn sinonim dengan pink ek?

Isteri Yang Comel said...

k. d, i sokong u'
dayana... samer jer kan. kaler jugak kan

Piasara said...

"lelaki sekarang nampak nya lebih terbuka.."

i am S!L4H.. said...

haha pmpuan x suke pink bole?

pena rozie said...

Salam...Rozie pun x suka pink. Ahaks...

Qaseh dalia adelia said...

awww seksi spender pink ...
kalau yg slow2 rock warna dia ok lah tapi kalau laki pakai yg pink terlalu terang tu mcm tak sesuai je.. tapi bila tgk dorg pakai so sweet hehe

mummiey said...

Suke pink!tapi en.somi x suka..tapi tetap pakai kemeja pink belang2 halus yg Mami hadiahkan..sweet!hehehe..

cacing said...

ALAMAK!!! Pink?? ouh no... tak seswai tuk lelaki2 muka ganaz cam cacing ni.. mungkin lelaki jambu berkulit cerah seswai la... erkkkkk.....

Budak Kampung said...

sori,xmint pink~ekeke

Dalila said...

i love pink..
ade staff kat pej pakai pin lelaki..tetap nampak handsome..hehe

faisal said...

pink tu leh pakai tp tak de la terang sngt..kenapa laki jrg paki pink sbb pink ni sinonim tuk wanita...

saya_arief said...

minat pink 5 saat.
:D

Rozuan Ismail said...

x sesuailah pink dgn lelaki..tapi kalau ad yg berani,apa salahnya

kakchik@ella said...

trlalu lembut buat mereka yg "macho" tu kot?? hihihi ..

apak cikidong said...

kaler pink tu menaikkan nafsuuuuuu lari!!

AKMA said...

yes..penah jumpa orang laki minat pink..hihi.. waktu kitorang nak pilih kaler baju utk pengawas zaman skolah dye stuju je kalu nak guna kaler pink.. tp yg light la. padahal kitorang yg pompuan nie main2 je

~@mOi ~~ said...

jambbuuu sgt kalu laki pakai pink.. eeee........ tak suke2x

puanbee said...

woo boxer pun pink kang kalau hubby pakai kompom bee ingat bee punya hahaaa..

tiefazatie said...

cumil pe!hihi
pst.sis sori tenet down nie.huhu

... said...

as salam..sebab pink dah senonim dengan perempuan. sebab blonde.
hehe.masa kat us dulu, awek2 blonde ni memang banyak berpink.

seksi pula tu.
sakit mata..
seba tu suka pakai spek amta hitam masa kat sana

=_="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...