Yang Join Aku Nie!

Monday, April 25, 2011

Nasi Ambeng From Banting

Selamat Pagi Isnin yang sangat Blues.. Pagi nie mood IEB sangat, sangat sangat gembira dah terharu atas kejutan yang diberi En. Bard jam 11.00 malam tadi... Sampai tak terkata apa-apa lah.... Je sayang Pa sesangat... Mmmmmuah......

Ermmm pagi nie terlaksana sudah kehendak tekak nak makan Nasik Ambeng.... Sangat sedap koram. walaupun banyak kuantitinyer, tapi IEB dapat menghabiskannyer juga.... IEB oder dari bekas kawan opis IEB. Harga RM5.50 dan sangat berpuas hati.... Amcam terliur tak... Walau pn tak dapat makan lam dulang, makan lam daun pisang pun jadi lah kan.....

25 comments:

Eza Ridzwan said...

sedap benorrr kee nasik ambeng nie...memg campoq dgn mi goreng ke...dah mcm lunch plak...gegege..

Azzah said...

nasi ambeng memamg sedap...lapor la pulak

mizzkechique said...

akhirnya dapat makan gak ye kak...

^^nu[dd]yra^^ said...

lapar lak tgk nasi ambang tuh...;p

.:Mama Dhia:. said...

pagi2 dah dapat makan nasi ambeng???
oh..telan air liur ni...
suke nasi ambeng...

Isteri Encek Bard said...

memang sangat sedap rasanyer.. sory yer u all hanya pic semata-mata.. ekekke

wanda arry said...

nmpk cam sedap..tp tataw la mcmna..xpenah dngr pun

Izzuddin Fauzi said...

Huaaa... Sodap nyo... Eden lapo...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 terus terpesona.....

YanaMIB said...

hr ni bekpes mkn roti jek..dgn air coklat dutch lady =)

apa la yg en bard bg smpi eksaited sgt tuuuu..tetttttt~ =P

sheila said...

akak kalo makan nasi ambeng ni tetap makan dalam pinggan sendiri...tak sanggup nak makan reramai dlm satu dolang..

cik bahulu oren said...

sedap ke..tringin nk rs..hehe

Anonymous said...

bila nak blanja gua beb.. takat cerita je tayah la.. bikin terliur je... hehe

uwmaisarah said...

rasa camna eh nasi ni? hihi

Isteri Encek Bard said...

nasi nie campur, ada ayam masak kicap, sambal gorang jawa, ikan kering bulu ayam, serunding kelapa, mee goreng

anismelon said...

klik klik sini terus kuar pic makann..lapornye..xpnh makan pon jd sedap..puase punye pasal..mee goreng toh mmg ade ke kak??

MissNaL said...

tercapai gak impian kak nak makan kan..hee

::tak penah makan pun nasi ambeng....

oshin-jamel said...

sedapnye!!!!x pnh mkn pon..huhuhuh~~~tgk pic tue terliur oshin!!!hehehe!

hawiz said...

mak aih..pg2 dh telan nasi ambeng ker??dasat..hihi

Fakhrul1409 said...

ehem2..nak nasi ambeng!! cm sedap je tu..xnah mkn ag..huhuhu

Yan said...

Sedapnya nasi ambeng.. teringin gakkk..

Blogger Melayu Jawa said...

wah2 kak IEB mkn nasi ambeng. baru jer sabtu lepas masak nasi ambeng untuk kenduri. la ni dah tak larat nak makan nasi ambeng dah. minggu ni mkn nasi minyak plak...nasi ambeng terbaik wok..he3

lalink7 said...

uwaaa...xaci nak g cr jugak la

lalink7 said...

IEB kali nie xpyh guna status via lg nampaknye yee..leh guna androidd..perghh..mantap la IEB pasni..heheheheh

Qaseh dalia adelia said...

ambeng ..sebut betul2 ..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...