Yang Join Aku Nie!

Thursday, July 21, 2011

Ujang Ada Band Sendiri???

Serius Laki Mithali si Ujang nia, Idong Yana pun dia nak korek.. hhahahhahah

 Dah lama rasanya tak buat entry pasal keyword nie... Hari ni IEB bukak Nuffnang dan tertarik dengan satu keyword nie..... Tak sangka Ujang ada band nyanyian indinya sendiri, siap hamek penyanyi fopular sebagai penyanyi lak tu..... Wah giler retis mamat nie... Koram tak cayer tengok bawah nie...
Koram nie nak kena babap ngan IEB eh???? dalam keyword pun leh ado typo ker??? Adeh.. Ker koram perli IEB yang ratu TYPO nie.... Nak panggil GBTT lah nak ngadu....

24 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh silap le haritu jumpa tak tangkap gambor dengan beliau dan isterinya yang amat gojessssssss tu.. kalau tak boleh mintak sign sekali kan.. huhu

laskar pelangi said...

AHAKS! satgi ujang bangga siot=D

MamaEma said...

lagi kembang kempis hidung ujang ni

forever love said...

hahahaha.. smpai camtu sekali typo... tah2 geng GBTT yg search tu kot

Isteri Encek Bard said...

Atiq.. hehheheheh.... saper lah agaknyer...

s.y.a.r.q said...

kahkahkah..agaknye IEB, orang yang google tu orang terengganu kot.. Hujan jadi ujang :P

aslann said...

HAHAHAHA! Noh ujangg..wakaka!

mizzkechique said...

haha..perlian murni utk ratu typo..

:: Mrs.Eady :: said...

noh ujang okey jek!!!

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/yana-ujang.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe...femes ooo

The Crows said...

mak aihhh.. ujang pon bolehhh

Ima Salsuzaima said...

hahaha..ada2 jela.

Finaz Jaafar said...

hahahah..gila ah !

ini mesti orang terengganu yang carik ni..

NOH HUJAN-noh ujang..agagagagag

ir yien 9897 said...

hahaha..noh ujang..
silap type ap??

suara udang mcm katak ma....
mana boleh nyanyi... hahhahah

Ujang9897 said...

derm...!!


hahaahahhaha....sengal

nazirah said...

hehe ok la tu ada band hehe ;)

Sunah Sakura said...

ahahaah! dalam nuff pun ada typo!! akak pon typo tadiii kat komen entri saya... :p "TEJAH"

Isteri Encek Bard said...

sunah, sajer jer akak type tejah tadi.. hehehhehe

azila said...

xpenah pulah cek..nampak sangat buat blog main belasah jer, akaun nuff pon dlm thn ni br bukak brp kali..hehehe

KAMIHIDUP said...

femes tu. :)

zuwaidah said...

ujang dah kalahkan artis...glamour u!!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nfirm kbanggaan melanda diri dieorang ant kn.. hehehe

BeloG MTT said...

hahaha Noh Hujangggg .. =..=

YanaMIB said...

noh ujang ke noh hujang..kehkehkeh~ tp yana pn slalu dpt keyword typo..adeh sabo je lerr =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...