Yang Join Aku Nie!

Friday, July 29, 2011

Hantu Kak Limah Ikot Hussin Balik S'pore

Hrmmmmmm sakit tekak pagi nie, gara-gara jerit Gollllllllllllllllll semalam, rasanya satu flat dengar jeritan harimau IEB tu.. Miahhhahahaha.... Lantaklah kome janji puas hati...... 

Tahniah buat Pasukan S'pore kerana layak untuk ke peringkat seterusnya dan terima kasih lah buat depa sebab depa semua pandai belakon atas padang.... Semua pelakon terhebat lah..... Kalah Aaron Aziz belakon.. Lepasnie Aaron Aziz mesti tak leh carik makan kat Malaysia dah sebab ramai player S'pore yang pandai belakon.. Lepas nie nak minta Mamat Khalid buat filem sambungan Hantu Kak Limah lah tajuk dia "HANTU KAK LIMAH IKOT HUSSIN BALIK S'PORE" Amacam best tak??? Pelakon alah, leh amek player-player S'pore jer.... Hurrrmmmm, dalam bola sepak pon ado politik kotor yer tak??? Tapi bak kata Ujang <---- (malas nak link sebab dah glamer dah), tak leh nak salahkan diorang gak kalau kita berada di tempat diorang kita akak buat perkara yang sama gak kan..... 

Hurmmmmm... Nampak sangat diorang semua lebik-lembik... Kalau lembik tu tak per lah lagi, yang gay atas padang nie per citer..... Tetengah padang pun leh wat aksi melunces plak mat saleh ngan cino tu... Dermmmmm nampak plak aksi 18sx Malam Keliwon.... Ramai yang nampak, dan Yana Yang Cute nie sempat amek gambar diorang tengah cupp, cupp tetengah padang.... Cium Molot noks... tak sanggup mak nak negoknyer.. Kalau lelaki ngan pempuan tu best lah gak, ini lelaki ngan lelaki, apa kes nie... Tak cayo?? nengok AKSI GAY DARI PLAYER SINGAPURA..... Hahahhahahahhah....

Tahniah dan jutaan terima kasih buat player kita yang telah bermain dengan bersungguh-sungah malam tadi... Ternyata Apek, keeper memang hebat dan tangkas dipadang walaupun sedang menghadapi krisis yang amat berat, syabas lah Apek sungguhpun dilanda kontroversi tapi anda tak leka melayan perasaan... Semalam IEB rasa semua nak harapkan Safee jer sebagai striker, yang lain semua tak berapa yakin kot..... Hurmmmm mungkin diorang rasa tertekan sket selepas Syafik Rahim mendapat kad merah apda perlawanan yang lepas.... Malas lah nak ulas pasal bola lagi... Apa pun sangat berharap pada pasukan kita tidak berputus asa dan teruskan berusaha untuk permainan akan datang......

23 comments:

rizaros said...

ish2 over depa nih :P xper, malaysia ttap bgus smlm :)

YanaMIB said...

mmg xde mslh nk lengah2 ms..tp dorg tu melampau sgt..player dorg tumbuk player kita smpi darah tp dia lak jatuh terlentang..player kita relek je mulot darah2 pon..dorg mmg bley ganti aaron aziz belakon aa pasni..hahaha~

PinKy MoMMa said...

miahahahaha tajuk sgt tak leh blaah dik :)

tapi ada gak penyokong singa tak puas ati pasal entry sis..cehh tu dah kira sopan lar tu..
cakap harimau yg sembunyi..singa main bersemangat..apakah???

bukan singa berlakon lebih ke smalam..hindustan tul..

pasni nak jual VCO kt diaorg kasi ada stamina skit ngehhhhh~

Cik Bell said...

hahaha..memang aksi 18sx tu tersgtlah perasan kan...over la depa berlakOn atas pdg..sikit2 sakit..aikk..emO pulak tengOk bola semalam.haha..apa2 pun tahniah la buat team msia.Khebatan Khairul Fahmi menyelamatkan msia daripada cubaan bolos beberapa kali oleh sgpura :)

aizamia3 said...

tak tengok sampai habis.. walaupun kalah tapi Malaysia tetap best.. sayang semua pemain ketat2..

SoLy SoLicious said...

sungguh geram ,sakit hati nengok pmain team singapore...lembik smcm...uhuh

MisS HoNeY said...

apek hebat.safee terrrrbaeekkk.hehe.

haa,lps nie btambah2 la artis spore kan?ate klu pmain bola pown dh pndai blkon..hahaha

HARIMAU MALAYA :))

Diana @ bilakukatacinta said...

sorry to say..cam sotong goreng tepung derang ni...

ikatankasihku said...

nak buat macamane kan, dasar singapura yang suka berpura2..yang penting malaysia dah cuba yang terbaik, nasib tak menyebelahi...

HappyIrfa said...

tajuk tu mmg sesuai.harap mamat khalid baca ini posting :-)

Zura said...

yg penting malaysia terdiri dr 100% org malaysia bkn impot2 ...

ishiko said...

belakon mcm bangang..hohoo

oh.. mmg betul eh, ingtkn sy salah tengok ada adengn comolot tu..
mklm la tgk kt tibi je.. hehe

mizzkechique said...

harimau tetap hebat!!!

James Alexander said...

cium tanda mesra... hahaha...

Rtp Farra Arisha said...

tahniah buat sgp team. hahaha. klakar juga laah aksi sgp player

Piasara said...

"akak pun hari ni sakit tekak..dah mmg akk ni tgh sakit tekak dah..tambah2 lah lagi sbb mlm tadi byk sgt jerit..anak2 akk semua dok kumpul ramai tgk bola..tp diorang yg kecik2 tu pun heran apasal player singapore asyik2 jatuh jer..akak ckplah itulah tektik namanya..berlakon.."

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

menyampah jugak tgk aksi2 terlampau diorang atas pdg semalam baik layan sinetron lg bagusss.. geram betul tgk ... tp team harimau malaya terbaekkk main bersungguh2 tak perlukan lakonan dan sandiwara macam yg si lembik2 tu... =)

Far8 budak baik said...

tu ar kannnn..seyes naik nympahhhh
boleh bolehhh cuit sikit..
terus rebah macam sotong..
grrrrrrr...
seyes marah gile mlm tadi..huh

Mohd Khairi Khadzir said...

saya sokong entri ini!!!! hehehe

Farah Shamsudin said...

memang benci tengok singapura semalam.. sakit hati jee.. memang drg tu dasar lembik!

iejjah said...

bengan jgk dgn pmain singapore 2..asyk buat2 skit jek..lau skit tol utk prlwnn diorg yg akan dtg bru pdn muka *komen agak2 berbaur dendam kesumat..muahaha *

Ujang9897 said...

g stadium boleh tgk aksi mat salih comolot..hahaha

alif haris said...

huhu singapore pndai berlakon je .. kuang asam betoi ..

ish3 .. da la gay dorag tu hahah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...