Yang Join Aku Nie!

Wednesday, July 27, 2011

Happy Bufday Nyonya Lienz.....




 Wah dikesempatan ini IEB nak ucapkan Happy Bufday khas buat my BFF Nyonya Lienz, dengan ucapan Semoga dipanjangkan umur, dimurah rezeki dan mendapat kebahagiaan disamping orang-orang tersayang sehinggak akhir hayat.. Amin mudah-mudahan........ Jom nak velanja akak makan, nak velanjer gstring velang-velang bak kata Cik Pana, tak sanggup mak nok, nak tengok gstring tu pun geli dah.. hahhhahahahhah


11 comments:

SoLy SoLicious said...

Nak wish HB jugak ^____^

teeheee

cik panadol said...

miahahaha geli geli...tu curly je yg sanggup pakai! hahaha

happy birthday kak lin...

lagenda said...

hahahaha..tgk pun geli ya EIB?? Hihihi.

niway, hepi buffday pd nyonya Lienz tu ya!

aizamia3 said...

eh.. kebetulan lah..
menu kita sama... ;)
baru je makan tengahari tadi.. ;)

Cik Tqah said...

hoho..dpt adiah g string ke.. btw hepi besday..semoga sentiasa diberkati :)

mr.curly said...

elehhh geli kununnnnn..hehe

wa pnye siap ado poket kecik tuk smpan duit syiling lg..hahaha

mr.curly said...

ehh lupo lak..hepi besday nyonya..hikhik

azila said...

hepi besday...oo, ni mesti kat Alamnda kan?hehhe

Isteri Encek Bard said...

yup kak zla.... hihihihi

PinKy MoMMa said...

hehehe tak suka pakai g string..geli hahaha...tak slesa kot nak jalan ;p

eppy bornday utk dia dik..

hmylieen said...

haiyaaaaaaaa...TQ IEB coz belanja birthday girl PH masa besday, sgt gumbiraaaa....hmmm pasal G-string tu tak dafat yg velang2 tapiiii kaler finky adalah...kekekekke thanks jugak pada blogger2 kat sini yg wish!!muahsssssssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...