Yang Join Aku Nie!

Wednesday, July 27, 2011

Skandal Khairul Fahmi Che Mat Penjaga Gol Pasukan Malaysia dengan Dahlia Teck


Ermmmmmmm hari nie hot mengenai isu Khairul Fahmi Che Mat, Penjaga Gol Pasukan Malaysia bersama Dahlia Teck...... Betul ker cerita nie??? Ermmmm tak tahu lah kesahihan cerita ini.... Tapi walau apa pun kita yang tak tahu ni jangan membuat spekulasi terlalu awal......

Apa yang IEB leh katakan, mari kita doakan mudah-mudahan hubungan Khairul Fahmi Che Mat dan tunangnya Elia pemilik Blog Jejari Runcing kekal sehingga ke jinjang pelamin dan bahagia hingga ke akhir hayat mereka..... Amin Yarabbal A'alamin.....

Siapa pu Dahlia Teck itu jangan kita pertikaikan.. Anggap sahaja itu gosip semata-mata juga dugaan buat Khairul Fahmi Che Mat dan Elia...... Harap mereka tabah menghadapi segala dugaan ini.....

Alhamdulillah IEB dapat 1 lagi BE dai Nuffnag, Iklan Celcom Xplay DJ 2011 LR, Hope koram sudi-sudi yer klik-klik... Terima Kasih Koram, Semoga Allah membalas segala jasa koram......Terima Kasih Nuffnang....

15 comments:

Aku Ibu Muda said...

dugaan org bertunang kn IEB..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Akak harap semua ini hanyalah satu gosip semata mata.. mudah2an anak saudara akak Elia tabah menghadapi dugaan ini.. amin..

SoLy SoLicious said...

dugaan sungguh depa tu~

mizzkechique said...

dugaan... byk2kn bersabar je la..

azam said...

dugaan tu...selamat berkahwin nanti ye.......
kita semua doakan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dugaan la tu...biasa la darah manis ni...kena byk besabar la...

The Crows said...

sama-sama kita doakan mereka..
Ya Allah, janganlah ada orang ketiga yg cuba memporak perandakan kebahagiaan sesebuah pasangan. eh ye ke "sesebuah" pasangan. ahaks!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bile dah jadi orang femes ni macam2 hal akn kuar kn.. :)

delarocha said...

kalau dah popular, memang sentiasa akan ada mata mata yang memerhati.

Citarasa Rinduan said...

Fuh!!
moga elia dah apex berkekalan..

PS: dugaan org popular

puanbee said...

kalau dah femes tu mcm2 lah harap diorang tabah ... amin

laskar pelangi said...

dah femes, jd camni lak..dugaan bertunang betol kan..

mamawana said...

Sabar-sabar... Satu pun belum, mungkin.. mungkin... ni bukan Salleh Yakkub... Nahi mungkin. Jgn marah.

PinKy MoMMa said...

dugaan masa bertunang mmg hebat..moga ada penyelesaian terbaik utk mereka..

smga Dia menguatkan lagi hubungan ini..insyaAllah :)

YanaMIB said...

dugaan org bertunang..hope x terjejas game mlm ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...