Yang Join Aku Nie!

Tuesday, July 5, 2011

BLOGundi

Sayam Datin Tyka ketat-ketat, kenapa???? Sebab Datin Tyka comel dan baik hati mencalonkan IEB untuk Segmen : Blogundi beliau.... Terharu sesangat sebab Datin Tyka sudi mencalonkan IEB yang picisan nie... Serius klu ikutkan memang tak layak, tapi IEB ingin mencuba juga.... 

Dengan merasa rendah dirinya IEB ingin meminta jasa baik kengkawan kesayangan IEB, kalau sudilah kiranya untuk mengundi IEB di;


Biler koram dah mengundi untuk IEB, minta jasa baik koram sekali lagi untuk tinggalkan komen yang koram sudah mengundi untuk IEB..... Terima Kasih IEB ucapkan buat kalian yang sentiasa menyokong IEB...


Hadiah ?? Ada ada ada ..
  • 3 blogger paling banyak dapat undi dapat banner 125×125 yang aku buat menggunakan flash
  • 2 blogger yang mendapat tempat ke 4 dan 5 dapat banner 125×125 menggunakan photoshop
  • Tempat ke 6 hingga 10 dapat header menggunakan photoshop
  • Tempat ke 11 hingga 20 dapat review blog untuk bulan Julai 2011
Pesanan : Yang mana undian hanya dapat 5 undi ke bawah dikira disqualified
Undian akan ditutup pada 8 malam esok .. Anggap ini sebagai salah satu tips untuk dapat kawan yang lebih ramai

34 comments:

risa said...

udah undi kamu sayammmm
** erksss ini undi pasal ape pulak eh..hehehe
takpe2 gud luck dear!

Isteri Encek Bard said...

thank kakak risa sayam...

niena shopping2u said...

insyaAllah :D
jp lgi ke sna sis!

ASSOYFINGER67 said...

atas seruan Ellen...undi kao zazzzzzzS!

Cik Wunny said...

da Undi da...ni undi tok pe ek??

niena shopping2u said...

niena dh undi :D

Ujang9897 said...

jajang dah undi

AbgferOz said...

bereh2.. gud luck sis :)

Ira Khazali said...

sudah unti syg...

~Kirin Selama Perak~ said...

ehem2..
selamat berjaya kak.
saingan yang sihat.
:)

PinKy MoMMa said...

adik..sudah voted utk kamu ya ;)
all da best!

mizzkechique said...

dh undi!!!!!!!!!!! gud luck kak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

saya pon dh mengundi kak... bak singget.. hehehe

Isteri Encek Bard said...

sayammmm koram semua ketat-ketat.... thanks untuk undian buat ieb....

eqbalzack said...

tahniah IEB! boleh maju blog ni..teruskan menulis dan berblogging...

fyna said...

fyna da voe ieb.
anyway gud luck taw dear..
:)

Mrs.Yie said...

jap2 nak undi..kawan2 kena bagi sokongan antara satu sama lain.. :)

KAMIHIDUP said...

wah, akak pun masuk?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

yeayyyyyy akak dah undiiiii.. good luck adik sayam.. muahhhhh

Belbel said...

akak IEB, kita dah undi. sila approve kite kat fb. hukhuk T__T

Sunah Sakura said...

alamak, semalam da undi atiq... huhuhu...

Isteri Encek Bard said...

TAK PER DEAR... KITER UNDI SEMUA KENGKAWAN YANG JOIN JOMM HIHIHIHI

Fakhrul said...

pakiyul dah dundi bibi semalam..hahahhaha

Faraa Eiman's said...

dah undi ! GL akak !
(:

syahira ariff said...

gud luck.
=)

ayin said...

wahhhh, tahniahh.... semoga terpilih nanti heheheh kalau ada rezeki tak ke mana....

nazirulhazwan~ said...

upah upah??hahaha

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan balas... trm kasih sudi bc N3 sy. hadiahnya ialah : http://www.4shared.com/document/2Cvyw1Nl/Hari_apa_dilahirkan_dan_berapa.html

PinKy MoMMa said...

naper adik tak update sgt ari ni?
bz ke tak sihat?

cik panadol said...

sudah vote!
adeh...vote yg ni rajin pulak...nk vote utk malaysia, haram nk p daftar SPR tu hahaha

mr.curly said...

yehhh..undian dh ditutup..xsompek den nk undi..ciss!!!..sowi IEB

Myra Jay said...

Ala xsempat nak undi :(
BTW, gud luck ye :)

puanbee said...

nk undi kat mana IEB ?

puanbee said...

uit dh tutp ke ? aloo tk sempat gak... maaf lah IEB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...