Yang Join Aku Nie!

Wednesday, July 6, 2011

Semoga Cepat Sembuh Yer Sayang

Semalam IEB mendapat berita dari mak IEB di kampung anak buah IEB Nurarisa Shahira yang berumur 2 tahun lebih tu dah 2 minggu deman tak mahu baik... Klinik dan Hospital semua dah pergi tapi masih belum beransur pulih.. Terus IEB call diorang di Lumut tu... Sedih hati IEB bila dengar mak Cica cerita, Cica dah kurus, tak nak makan, baring jer, tak mahu jenjalan dan menagis sajer... Huhuhuhu, menurut kata mak Cica lagi, mungkin bahu Cica terkehel kot, sebab dia tak bagi orang usik langsung bahagian bahu dia... Nak carik tukang urut kat area Lumut, Perak tu, mereka tak berapa kenal sangat orang disitu, sebab mereka baru sangat duduk kat situ.... Huhuhuh mood rasa tak keruan biler teringatkan si comel nie, lelebih lagi dia sedang sakit sakrang nie.....






Mak Long, Pak, Long dan semua doakan semoga Cica sihat kembali yer sayang... Sayang Cica sesangat.. Huhuhuhuhuhuhu.... Ya Allah sembuhkanlah sakit anak buah ku, mudah-mudahan dia sihat dan boleh bermain seperti biasa.. Amin Yarabbal A'alamin....

32 comments:

cahayabintang said...

comelnye cica.
cepat sembuh ye...

Encik MamaT said...

comelnya cica... apa2 pon semoga cepat sembuh... :)

mizzkechique said...

cica comel..cpt sembuh yer... hukhuk..

cheqwa said...

OMG...!comel sunggoh cica nih...alololo,dia ada buat muka comel!hmm,smoga cepat smbuh :)

nurul nadia nasir said...

alolo comelnyer cica..semoga cepat sembuh yerr =) Nadia pon duk lumut jugakk!ngeee

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiiii comel nyerrrr....

semoga cepat sembuh syg :)

MamaEma said...

comel

mamaema pun doakan semoga cepat sembuh..

PinKy MoMMa said...

cica..come on girl..cepat sihat ye..
aunty doakan cica ceria spt biasa ;)

get well soon syg!

Isteri Encek Bard said...

Amin Yarabbal A'alamin, rindu dengar suara Cica yang becok... huhuhuhu Terima kasih semua...

MataHati @ MH said...

semoga cepat sembuh dan ceria2 seperti biasa...

Sunah Sakura said...

ala ciannye cica.. moga cepat cembuh ye cica..

header baru eks~ hehehe~

Cik Asma BLuppy said...

comel nye cica..
semoga cepat sembuh ye=)

Faraa Eiman's said...

comel sgt (:
hope cepat sembuh
aminn ;D

Citarasa Rinduan said...

semoga cica cepat sembuh

risau paklong dan maklong kamu

IEB, cica cucu pertama ya?

Along Usop said...

alolololo...

bagi la die panadol soluble...

heheheh.. :P



em.. demam budak... bahaye.. kene jage leklok.. :)

Isteri Encek Bard said...

yup kak cica cucu pertama, adik IEB yg no 3 tawen dlu

Idah said...

cepat baik ya sayang...

scha ahmad said...

cumill..'
moga dy cpt smbuh!

Princess Nur said...

semoga cica sihat kembali *salam kenal ye :)

Bapak said...

semoga cica kemali sembuh

mr.curly said...

same2 la kite doakn moge cica cpt sembuh..insyaallah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope anak buah akak tu cepat sembuh kan.. aminnnnn

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Alololo,, comei nye

niena shopping2u said...

ciannye dia, moga cepat baik.. antobodi dia lmah kot,ank buah pn slalu dmam lelama, pastu kerap demam..

alif haris said...

comelnye beliau^^ smoga cpt smbuh ~

Mrs.Yie said...

comel sungguh..harap cepat sembuh..kesian kalau budak kecik demam lama2..

mummy2k said...

siannya cica...semoga cpt sembuh yer sayang...

kayrul-shah said...

siannya kat cica....budak kecik kalau sakit kat bahu mana la tau nak bagi tau...harap dapat jumpa tukang urut secepatnya la

...sWeeT uMi... said...

alahai suke tgk pic 4...comei sgt hehehe...smg cepat sembuh ye (^_^)

cikcleopatra said...

comelnya!!!!!!!!!!!!!! semoga cepat sembuh!

siti kektus said...

alolo, comel bebeno kak.

mudah mudahan cepat lah dia sembuh, ;)

Qaseh dalia adelia said...

comelnya mata ye .. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...