Yang Join Aku Nie!

Friday, July 22, 2011

Gambar Majlis Pernikahan Nurul Syuhada Dan Raja Amir Dari The Photographer

 Sweetnyer gambar nie, tetiba teringat insan tercinta lak.. huhuhuu Rindu..

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semaua... Sihat ker??? Alhamdulillah kerana Allah masih memberi peluang IEB untuk bernafas dan menaip entry di blog picisan ini... Syukur Alhamdulillah.... Terlebih dahulu IEB nak ucapkan tanhniah buat pasukan Bola Sepak Malaysia kita..... Walaupun kalah dengan Chelsea semalam 1-0, tapi IEB tengok mereka telah buat sehabis baik untuk menaikkan nama Malaysia... Pada yang kutuk-kutuk mereka tu, jangan lah kutuk sangat, itu dah kira bagus dah mereka bermain.... Kita patut bangga dengan kesungguhan mereka untuk menaikkan lagi nama Malaysia..... Eh membebel apsal bola lak.... IEB bukan apa, geram ada segelintir yang mengutuk pemain kita.... Kita sebagai rakyat Malaysia mesti menyokong negara kita sendiri, kalau semua sokong Chelsea, sapa yang nak sokong Negara kita sendiri, nak harapkan mereka?? ermmmm payah kot...

Ok stop pasal bola lam tadi..... Tadi IEB jenjalan kat blog Beutiful Nara, ala blogger fopular gila tu.... Ternampak gambar Pernikahan Nurul Shuhada dab Raja Amir oleh The Photographer. Memang cantik sangat hasip kerja mereka... Credit untuk The Photographer . Cantik sangat Nurul Syuhada ....






Cantik-cantik kan.... Terpesona tengok.....

Tahniah buat mereka... Nurul Syuhada telah dinikahkan pada 16 Julai yang lalu di Binjai On The Park, KLCC oleh oleh bapa Nurul sendiri dan disaksikan oleh Ketua Imam Masjid Al-Syakirin, KLCC selepas solat Isyak... Beliau selamat menjadi isteri kepada Raja Amir dengan hanya sekali lafaz sahaja.... Pada majlis tersebut tu, Nurul Syuhada menerima wang hantaran sebanyak RM20,111 dan mas kahwin sebanyak RM777 yang diadakan secara tertutup yang dihadiri kaum keluarga dan sahabat handai sahaj. Majlis Resepsi pula akan diadakan pada 23 julai ini di Grand Ballroom, Sime Darby Convention Centre, Kuala Lumpur. Mesri lagi cantik kan.... IEB tengok mereka nie sepadan sangat... Mudah-mudahan mereka bahagia hingga ke akhir hayat......

16 comments:

Ku Azhar said...

waaa..kak ieb! nk kawin gak la cmnie...hehehe

ikatankasihku said...

memang sepadan sgt2..cantik pengantin

azila said...

nanti anniversary bleh amik gmbr cantik2 camni..heheh

mizzkechique said...

cantek dan suwittt sgt..

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

Piasara said...

"tahniah utk nurul syuhada...orgnya sgt cantik..dpt suami pun ensem..bagai pinang dibelah dua..smga jodoh berpanjangan..Amin!"

rizaros said...

waa sma encem :) suka2.. nnt bby mesti comey :P

Syafiq Rosli said...

ble la nk kawen ni..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sampai ati cik siti syuhada tak tunggu saya kn... hehehe :(

Idah said...

cantik dan so sweet..semoga jodoh berpanjangan...amin...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

farah dgn nurul masa time nikah muka lepa mcm lebih kurang ja kan...

cikida said...

cantik sama padan kn ..:) smga alam yg bru ni dpt memberi sinar kebahagiaan kepada mereka berdua..amin..:)

n tahniah gak pd pasukan bola sepak negara..yeahh..boleh !!

BeloG MTT said...

Shantek sangat diaaa ! Sepadan dengan pasangan dia.. :)

Semoga mereka berdua kekal bahagia hingga ke akhir nafas.. Amin.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt cantik..manis menawan.smlm akak tgk gmbr kat blog mazlin nordin.

Qaseh dalia adelia said...

nanti qaseh kawen sis wat entry gak ye hehek

Fad said...

apa yg best?hehe..hmm..cantik dan sama pdn..td baca pasal jimmy dan isteri dia..cam xsangka plak dia kena pukul ea..huhu..sblm ni dgr sebelah pihak je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...