Yang Join Aku Nie!

Friday, July 15, 2011

Pn. Blog Cuti Berkursus

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua... Sihat ker hari ini?? Alhamdulillah bersyukur sangat ke hadrat Illahi kerana masih diberi keizinan untuk bernafas lagi di bumi yang indah ini.....Buat pengatahuan koram yang IEB ingati sekalian,, Pn. empunya blog picisan ini akak berkursus selama 3 hari mulai hari ini.... 

Minta maaf tak dapat IEB beramas mesra dengan adik beradik IEB kat GBTT selama 3 hari ni... Mak. Long bercuti 3 hari yer GBTT, tak lupa juga buat rakan-rakan seperjuakan IEB dalam dunia blogging nie.. Rerajinlah ke blog IEB yer.. hehehehheheh.. Bye koram, IEB nak ke Melaka.......

Cehhhhh abaikan ayat yang macam bagus di atas yer...... hehehhehehheheh

15 comments:

forever love said...

hati-hati ye,,, ole2 utk adk beradik sepupu sepapat jangan lupa taw

Isteri Encek Bard said...

hehhe Insya Allah Atq

Tina Othman said...

selamat berkursus dear

ShafiqIzwan said...

happy kursussing! haha.

Piasara said...

"selamat berkursus yer..smga semuanya baik2 saja..."

risa said...

selamat bekursus dan bershopping eh!
jangn lupa cencaluk dan belacan..then jangan lupa jugak itu dodol!!! weeeeeeeeee syedap!

KAMIHIDUP said...

selamat berkursus kak IEB. :)

mizzkechique said...

kak..selamat berkursus.. =)

cucu umie said...

selamat berjalan2 sis..hehe

azila said...

selamat berkursus..nanti jgn gian nak tulis blog la masa kursus yer IEB..hehhe

suhaili sarif said...

waa rindu mak long
huhu
siap ade typo 2,ahahaha

Farah Shamsudin said...

Selamat Berkursus yee.. enjoy!

Jasa SEO said...

wa'alaikum salaam..selamat berkursus kak sis...

tomato said...

alaaa patot senyap je ><

Qaseh dalia adelia said...

kursus elok2 ye sis .. lau jumpe yg ensem kim salam hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...