Yang Join Aku Nie!

Tuesday, July 5, 2011

Kawan-Kawan Membuat Saya Terharu

Ermmmm, diam tak diam dah 9 bulan IEB aktif berblogger semenjak bulan November 2010 yang lalu, sebenarnya kalu ikutkan IEB mula berblog bermula pada 06 April 2010 dan bermula dengan ENTRY INI <---- entry bodo-bodo sket masa nie, yer lah lom ada pengalaman lagi... IEB mula berminat dengan blog sejak diperkenalkan oleh BFF IEB Nyonya Lienz, beliau selalu bagi suggestion dekat IEB tuk baca blog-blog yang best.. IEB pon baca dan mula menimbulkan minat sikit-sikit terhadap blog dan mula menulis dengan 4 entry pertama, dek kerana kesibukan terlampau IEB biarkan blog IEB bersawang seketika, sehinggakan IEB mula berblog semula pada bulan November.... 

Semenjak itulah bermulanya langkah IEB mengenali dunia blog nie dengan lebih luas lagi sehingga ke hari ini..... Ramai rakan yang IEB dapat kenal, juga pelbagai ragam dan teletah mereka IEB kenal... Alhamdulillah sepanjang IEB mengenali mereka di dunia maya inie, belum ada lagi yang ingin menjadikan IEB musuh... Terima kasih buat semua yang sentiasa menyokong IEB sehingga ke hari ini...

Insan Pertama Yang Follow IEB :
Insan Pertama Yang Komen di Blog Picisan IEB : 
Dan Seterusnya Mereka : 

Jika di izinkan Yang Maha Esa, IEB ingin meneruskan minat IEB untuk berbelog kalau boleh sehingga, jari-jemari IEB ini sudah tidak mampu untuk menekan keyboard lagi..... Selagi jari-jemari ini masih mampu menekan keyboard, selagi itu IEB tetap akan menghasilkan penulisan untuk koram yang sentiasa menyokong dan sudi menjadi sahabat IEB...... 

Terima kasih diucapkan buat semua kawan-kawan yang IEB sayangi, tanpa sokongan koram IEB tidak akan dikenali, dan mungkin blog Isteri Encek Bard akan berkubur selamanya... IEB senang bersahabat dengan kalian sungguh pun hanya mengenali koram hanya di alam maya sahaja....

En. Bard juga sentiasa menjadi penaung untuk IEB berblog ni... Bnayak juga idea dari suami tercinta yangb tercetus di sini.... Terima kasih dear Pa... Je, Sayang Pa sesangat....

p/s Insya Allah jika ada masa, juga umur yang panjang IEB nak review blog koram semua yang menjadi sahabat-sahabat IEB, nak sebut satu-satu, ramai pulak sahabat-sahabat dihati IEB......

31 comments:

MamaEma said...

inipun dah kira bagus IEB... orang akan ingat kat kita bila kita ingatkan dia juga

Isteri Encek Bard said...

tul tu mama ema...

cik panadol said...

teruskan berblog ieb...never give up walaupon kne hentam mcm mane pon ok...sy akan selalu support ieb cayammm... :)

Isteri Encek Bard said...

cayammmmm cik pana... lebiu lah

Encik MamaT said...

ok la tu... kawan2 pon ramai :) semoga hubungan persahabatan tidak hanya di blog sahaja.. hehehe

blasahje said...

asalkan kita happy, teruskan jer...

Ujang9897 said...

kita musuh la..hahaha

Aku Ibu Muda said...

teruskan berblog..cayok!

Isteri Encek Bard said...

En. Mamat diantara insan-insan pertama yang selalu jenguk blog ieb masa memula berblog..
blasah jer, thanks dear
ujang.. dermmmm hahhaha ieb review blog ko nanti
AIM, thanks dear...

Miss A said...

teruskan berblogging IEB! Ganbatte neh! <3

Citarasa Rinduan said...

walau.
kak ayu baru kenal kamu dalam bulan lepas..
dapat rasakan kamu seorang blogger yang penyayang..

tahniah IEB

niena shopping2u said...

teruskan berblog ye akak :D
akak ni best hehe

Cahaya Cinta said...

keep writing..... ceriakan hidup anda slalu....^^

SoLy SoLicious said...

wahh...tahniah ye akak ^_^

~..Lesung Batu..~ said...

waaa IEB~ seronok kenal ngan akak..wee~ sayam IEb..muahhx!

azila said...

waaa...tahniah IEB.walaupon kzla dah masuk 2 thn ..kot??..tp mmg rasa baru sgt2..sbb update blog ikut suka dan time ader mood, boleh x???..heheh

HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

hidup isteri encek bard...hehe...

keep blogging kak...;-)

Sunah Sakura said...

kak Je...lepas ni nak panggil kak Je... :p

FasiHaH SupiaN said...

happy blogging IEB :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

teroskan berblgo kak.. sekakrang ne akan dh ade pengikut akak sendiri... akak memang terbaekkk :)

Mrs.Yie said...

sama2 kita memberikan sokongan..kalau bukan kita,siapa lagi.. :)

KAMIHIDUP said...

hidup IEB, heee. :) keep on blogging kak. :)

cucu umie said...

wah, teruskan smgt akk yer..ayie ad rase down juga tadi..tpy dh okay balik..aishhh

siti kektus said...

chayok! chayok kak! hehe ;)

ukhti syikin said...

:) puan punya belog sudah makin sihat yer... alhamdulillah... maaf la.. selalu singgah .. tk sempat komen :).. maaf :).. semoga ukhuwah di panjangkan :) insyaAllah :).. take care dear :)

ukhti syikin said...

thanx ukhti... hehe namanya tak tau... isteri encik bard :) ... syukran menjenguk syikin yer :)

PinKy MoMMa said...

akak pun mula2 kenal IEB rasa sgt syg pada kamu..ecehhh tersentimental sudeh ;)

sbb tu tgk tak de entry terus tanya tu huhu..rinduuu la!

Farah Shamsudin said...

teruskan berblogging.. ramai yang masih mahu membaca kisah2 IEB tau.. termasuk saya..:)

Isteri Encek Bard said...

terima kasih semua... terharu baca komen anda semu.. tanpa anda semu mungkin ieb tidak akan menuli lagi

kayrul-shah said...

teruskan usha dan terus maju dalam dunia blog..good luck ye

Qaseh dalia adelia said...

wah sis dah 9 bulan berblog .. qaseh lak 10 bulan hik2..bes kenal sis .. muahhh lebiu ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...