Yang Join Aku Nie!

Friday, July 1, 2011

Nando's Almanda Putrajaya.....

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua..... Sihat ker koram??? Firstly IEB nak mengucapkan terima kasih buat En. Boss kerana sudi belanja kami makan di Nando's..... Alhamdulillah rezeki..... 
 Eh, yang  nie bukan Nando's, tapi nie gift dari En. Boss jugak dari Sabah... Terima Kasih En. Boss sebab bagi gift yang cumel nie......
 
Sila pilih sos anda, ada Tomato Sos, Garlic Peri Peri, Hot Peri Peri dan Extra Hot Peri-Peri
Menu IEB pilih, yng paling tak boleh belah, nak sangat try Extra Hot Peri Peri.. Lepas tu mamposssss, berasap telinga, sambil makan, sambil lap air mata dan air hidung... Pedas tak mo hengat.. sib baik Ice Lemon Tea tu boleh di refill sebabnyak 3 kali.. Hahahahhah fadan muker IEB, sampai tambah 3 kali air... Serius insaf dah... Adeh...
with BFF Nyonya Lienz pinjam set Zam sebab nak amek gambo.. hihihihi
  Zam dan my Encik Boss.. Terima kasih boss, len kali belanja lagi eh.. hahahahhahahha
Duta Produk Nando's nie, I lah Lisa Suri Rumah......

5 comments:

qasehraihan said...

boleh jadi gemuk ni kalau sebulan makan benda alah ni..hehe

IEB..sedih..

entry panas hati lagi..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

Piasara said...

"wahhh bestnya ada org belanja...nampak sedap2 mknn yg ko tayang tu terliur dah ni..amboii dgr hot2 jer terus nak..mcm akak jugak perasan cm boleh tahan sekali kita lom tau tahap kepedasan sos tu lagi..padan muka noh...hehhe.."

Sunah Sakura said...

pedas ke akak??? tak pernah makan...hehehe...cam best pulak.. kemsalam rindu kat retis lisa suri rumah tu yeee... :p

Isteri Encek Bard said...

hahhaahha memang serius pedasnyer.. adeh.. insap.. sunah retis lisa surirumah kim salam blik.. hehehhe

KAMIHIDUP said...

wah, sedapnya kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...