Yang Join Aku Nie!

Thursday, July 7, 2011

Pig itu Vavi


Minta maaf di atas tajuk yang agak kurang ajar di atas..... IEB nak invite koram just for hiburan join Group Geng Bala Tentera Typo di Face Book.. Group ini just untuk hiburan yer.. Kalu koram nampak memana typo sila printscreen dan letak dalam group nie, tidak kira lah dalam kehidupan seharian, mahupun di media masa dan mesia cetak, mahupun SMS dan lain-lain lagi... 


Sila-sila jangan segan join Group nie, jika koram rasa nak happy dan tergelak sentiasa.... Bagi koram yang kene typo oleh geng bala tentera kami yang di ketuai oleh Adish Shida dan Rozuan nie, sila tahan emosi  koram yer.. hihihihihihihihi

p/s : nak ping entry koram pon boleh jer.....

23 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kekekeekekek...terus tringat kat anak sb dia ckp eh jgn sebut sibut babi la mama ckp sibut vavi!!

SoLy SoLicious said...

hahaha...xleh bla.... laju sgt naip kot smpai ping jadik pig

Isteri Encek Bard said...

hahhahah adeh... mata diorang memang tangkas

PinKy MoMMa said...

hahaha adik naper tertypo ayat tu..ish tak senunuh lar hahaha..

thanx invite sis ya ;)
syg lebeyyy ni!

laskar pelangi said...

lawak =D

ikatankasihku said...

bole gak layan ni..buat stock sengih sorang2 nanti....

Isteri Encek Bard said...

betul, betul leh ilang tensyen biler tergelak... hihihih
kaka pink cayam, sesamer kak

Rozuan Ismail said...

haha.typo pertama oleh adish shida.haha

Sharienz Sz said...

hahaha..laju sangat nak taip..
pasal tu jd pig keke

mizzkechique said...

vavi itu pig..hahaha..

tergelak baca ni komen kt fb td kak.. hahaha

Scya Lollita said...

<-----cik scya si gila typo -.-

Belbel said...

kehkehkeh. mesia ke media :P

aDisH.sHidA said...

bukan dr akak la rozuan..oleh IEB sendiri....pig entry...

dlm entry nie pun dia typo g....MESIA cetak

amik sue dah kena prnt scrn

siti kektus said...

hehe, sesekali typo tak pe kak, boleh bikin gelak2, ;)

Shalina Samsudin said...

HAHAHAHA ;D

Mrs. Farhan said...

Wahhh, kelakar la. Sekarang jgak sy nak gi join. hehehhe.

anGah said...

banyaknya masa... mcm mcm ada.. huhu

Sunah Sakura said...

heheheh...

cik panadol said...

tak senereh!

Hans said...

hahaha
typo yang membahayakan tu
ekekekek

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

i am S!L4H.. said...

vavi itu span sket. heee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mesti lawak giler group ne anti kan.. hahaha

Finaz Jaafar said...

hahahah..kite slalu gk typo kut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...