Yang Join Aku Nie!

Tuesday, July 19, 2011

Double Cheese Burger Time




Jom koram ke MCD, serbu Double Cheese Burger Buy 1, Free 1... Murah jer untuk lunch jika tak der selera untuk makan nasik dah.. RM6.50 jer..... Hahahahha ramai giler kat MCD Alamanda, Putrajaya nie..... Walaupun panjang beratur, dapat juga turn IEB... Jemput makan semua.. Bismillahirahmahnirrahim.... Sapa nak yang free jumpa IEB sebelum pukul 2.00 petang nie.. hihihihihihihi.....

Published with Blogger-droid v1.7.3

13 comments:

b a m b a m ' s said...

errrr..mmg xde entry ker or pc saya yg x kuar entry???

Tina Othman said...

tajuk je ke dear?? gambar takde

SoLy SoLicious said...

tajuk semata...heee

~..Lesung Batu..~ said...

BURGET!!! typo disitu..hahaha =p

sy nampak la IEB...

Published with Blogger-droid v1.7.3

perghhhh!! IEB dah maju skang...=p

mizzkechique said...

akak!!! sile belanja saya..

Qaseh dalia adelia said...

amboiiii .. nak satu hahaks

MamaEma said...

hari ini pun dapat erkh..

tp tak suka makan c=yg ada cheese ni..kalau m'chicken okey..ahaks...

Piasara said...

"nak jugak burger tu sebijik..hehehe,akak ni kalau makan burger, yg jual kt depan umah ni jer..hehhee..jadi ler kan.."

YanaMIB said...

yg dtg ni sume org gomen la nih..eh! tettt~


lorr ingt ieb mkn dua2 td..hehe =P

Isteri Encek Bard said...

makan sebiji pun dah hongeh dah nie.. hihihih tu lah yg beratur tu semua orang gomen

zuwaidah said...

promo dari 18 - 20 julai kan

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuhu.. ramai giler orang makan md ek :)

mr.curly said...

incikkkk..tulun saye incikkk..saye dh 4 ari xmkn..tapaukn saye big mac 5, dabel cis beger 10..pastu jgn lupe mntak sambal belachan sikit ye..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...