Yang Join Aku Nie!

Monday, July 4, 2011

Gara-gara Tanjat Boboi Menjadi Tanjat Bebenn Ujang Termengandung

Adeh... hahhahha fenomena Sepah punyer pasal "Tanjat Boboi", ramai yang kene deman terperanjat sambil tersyayul.... Di FB pon ramai yang guna treadmark kumpulan sepah nie, kat blog pon banyak sangat.. Serius kelakar fun ado.. Hahahaha... Tapi yang paling tak leh belah Bang Ben Ashaari kiter tukar plak pada "TANJAT BEBENN", lepastu plak menjadi-jadi plak pada Adik Katek yang comel nie, lagi lah gempak "TANJAT TETEK"... Hihihihi perkataan yang banyak menimbulkan kontroversi, tapi serius comel sangat....

Biler perkataan "TANJAT TETEK" dijumpai di Ujang, abislah, dier up enty plak "TANJAT TETEK UJANG" <---- di tambah nama Ujang bio sedap sket.. hahhahhahhaahahha, dan yang paling tak bleh belah koram layan kat bawah nie.. Adeh.. hahhahahha..
Grrrrrr, sengal ko FIFIK, bleh plak meluncas yer.. hahhahhaha serius kelakar
Dan isu TANJAT TETEK pula di betul ertikan oleh mereka yang imagine kunin... Si MAMAD, JAJANG, WAWAN.....

Dan gara-gara ini jugaklah  JAJANG mengandung anak saper tak tahu.. hhahahhahhahahha

38 comments:

Mrs.Yie said...

kahkahkahkahkahkahkahkah!!!!!!!!!

PinKy MoMMa said...

hahaha lucas tau ;p
nasib baik tau tetek tu sape kahkahkah

mizzkechique said...

haha..pagi2 dh buat org gelak...

Isteri Encek Bard said...

kak mimi hahhahahhah
kak pinky lucas kan
mk.. adeh.. sengal dah memsing

ir yien 9897 said...

hahahha
dengan kadar segera update entry nie :)

cik panadol said...

adeh! sewel betol la memasing ni....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hai mcm2 kan...dah berTANJAT2 la pula..

Adzriel AB said...

ujang itu le hobinya... he..he.. ye aje ingat nak dpt anak buah ye..

KAMIHIDUP said...

wahaaa, sengal betul, sepah oh sepah, haaaaaaaaaaahh, semput.

YanaMIB said...

kannn dpd tanjat trus mengandung asben ai tuh..hohoho~ dasatttt!

mizzkechique said...

tu la psl kak..hahaha

AbgferOz said...

adehhh.. pagi2 da mlucah hahaha..aduyaii.. bhayo2.

laskar pelangi said...

HAHAHA;D
sengal je memasing

~Kirin Selama Perak~ said...

omg!omg!
haaa~semput...!~

atok tengok 3 lawan 1 oooo~
muahahha

Puan tia said...

sabo jela..sume ni gara2 si sepah la..hahahaha

Tea said...

hahaha. dasat gile. gelak guling2 smp skang.

Isteri Encek Bard said...

hahhahahhahhahahahha

azila said...

hadoi..mmg btolla kreatif diorang nih.dr semalam dok dengar cter tanjat beben kat umah...huhu

mr.curly said...

hehehe..terencat akal sekejap..

:: Mrs.Eady :: said...

hahahhahahahaa.....haduiiii...

Bigdaddyz said...

ada2 sajer kan...

Ujang9897 said...

wahahahahha......tanjat tetek sampai ada orgn igt panjat tetek...hahahahaha

fierapirot said...

okay mengaku , pagi-pagi memang otak sengal sikit . hahaha .

kalau ada yang terfikir negatif pasal aku , mintak maap . huhu .

nairaariaa said...

ni semua gara2 sepah..hu..tanjat boboi...

Shalina Samsudin said...

HAHAHAHA ! kelakau ! saya de bace pagi tadi..hehehe ! tapi kalau dikotkan,mmg betul..hikhikhik

niena shopping2u said...

hehehehehe..virus sepah la nie

suha said...

hehe bila blogger pemes bersembang (^_^)



tenkiu sbb terjah cik suha ye..erk best?IEB lg best...tanjattt haha!

Belalang Hijau said...

tersenyum kejap nengok status2 kawan2 blogger d fb :)

EZAN IDMA said...

haha sepah punye penangan

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahahha.. sume nak tanjat... cm ni totop pon nak tanjat gak la.. hahaha

putERi-kAtEk said...

hahahahahaha tanjat tetek tauuuu...hahahaha

::p0t pEt iLa:: said...

tula..mane2 je cite pasal benda nih!hahahahah

eqbalzack said...

hehe...ni 'conference' kat FB semalam ek?

mynameismy said...

adoiiii rosak2...haha..-.-'

lagenda said...

kelako je kan..

SoLy SoLicious said...

haha...sengal ~

puanbee said...

hahahah haduii fenomena betui

Zura said...

hahaha...lawak tul..fenomena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...