Yang Join Aku Nie!

Friday, July 29, 2011

Tuala Wanita Berdarah..... (Untuk Bacaan Wanita Yang Akil Baligh Sahaja) : )

Wat the fish punyer olang, pengotor tau... pepetang dah bikit IEB loya-loya tengok itu darah haid yang bukan milik diri sendiri... Siapa punyer kerja nie??? Sila mengaku yer......

Wahhhh dek kerana tak tahan sangat nak terkucil, buat-buat tak nampak jer menda alah kotor tu..... Hai wanita diluar sana yang cantik, yang manis, yang molek, yang indah, yang wangi tak guna title tu tau kalau koram ni pengotor, sebab darah kotor sendiri pun tak mo cuci bersih-bersih... Minta maaf lah sebab ketengahkan tajuk nie dalam entry IEB yang mungkin akan meloyakan koram.... Yang lelaki sila skip jer entry nie, sebab entry nie khas untuk para wanita yang berkaitan sahaja...

Macam nie lah senang IEB cerita, kalau koram rasa tuala wanita yang bergel itu payah nak cuci, cer tukar pada tuala wanita yang tak bergel seperti jenama Kotex ataupun Librese sebab dia ada tisyu sahaja didalamnya, tak payah koram nak pecah-pecahkan tuala tu sampai hancur sebab payah nak cuci bersihkan... Kalau rasa tak nak gak koram try cara lama mak-mak kita dulu pakai kain batik lama yang dipotong kecil-kecil, habis pakai basuh sebersih-bersih mungkin okeh, pastu jemur..... Senang kan??

Kekadang IEB tak paham lah apa yang menyebabkan koram tak mahu cuci or tak mahu cuci bersih-bersih nie.... Dulu lagi lah IEB pernah jumpa yang tak cuci dia punya darah.... Geli tak terhingga rasanya bila tengok darah merah dan berbau atas tuala wanita tu... Huhuuhhu sangat mengangu keselesaan pada pengguna tandas yang lain tau.... Adeh camner lah jadi wanita yang indah diluar tapi pengotor di dalam.... Cam ner yer?? best ker??? Hurmmmmm kalau ada sesiapa yang terasa ngan entry IEB ini, IEB minta maaf, IEB cuma ingi saling ingat memperingati sesama kita kaum wanita.... Sebab kita kan dah sinonim dengan perkataan indah, cantik, suci, bersih... Kalau dah gini lah rupernyer, Cantikker????

34 comments:

AYuNG said...

senang cita, org jenis camtuh pengotor...sendiri punya, sendiri x mau cuci...

mama maman said...

pengotor punya org.. sungguh geli tgk tuala kotor org punya..

Sya Syazana said...

erhh, memalukann betul ~ makhlukmana lah yang pemalas sangat tuhh ==.

Nurhasliza Jeffry said...

Ee, yakk! Pengotor giler. Haih!

laskar pelangi said...

Pelangi pon menci dengan para gadis yg penggotor cmtu..dah la darah sendiri.buang lak merata2..tak fikir panjang betol.fikir lah..setan suka benda kotor2 nie kan

mizzkechique said...

eeeeeee...pengotor!!! kemproh!!

Fad said...

pemalas tu...kemproh?hahah..mk mmg jowos la..

ir yien 9897 said...

OMG... goli nyer.......
mesti tak pernah dgr citer dogeng
hantu jilat darah kat pet !!

yien terbayang2 citer dogeng tu, tu yang takut nk biarkan,even citer tu dogeng...

cik helena said...

pernah dengar kalau kite tgk darah period orang lain,.org tu kene tanggung dosa kite.yeke?

cik helena said...

pernah dengar kalau kite tgk darah period orang lain,.org tu kene tanggung dosa kite.yeke?

Aku Ibu Muda said...

hampir setahun dah tak beli tuala wanita...hihi...bila lah cik P nak mai ni...

Cik Tqah said...

aiyo.. geli.. rsnya yg selalu x cuci ni selalu cha ya nun alip.. huu..

zuwaidah said...

jgn tak percaya, yg cantik manis bergaya ada kalanya pengotor dan malas. pengalaman masa di kolej dulu menceritakan segalanya huwaaaaaaaaaaaa
apsal laaaa tak basuh dulu pad tu...bukannya org lain, diri sendiri punya kan...eh jgn2 bukan org kita kot!

aimaniman said...

kalu kat toilet soping complex biasa aa.. tp pengalaman bw budak2 sukan tdo kat sekolah...toilet skolah mesti ada pads tinggal.. so ramai2 aaa budak beratur, sarung tangan pakai plastik 'roq raq' pungut pads siapa empunya.. br buang dlm tong.. isshhh, sbb tuw banyak kes histeria kat sekolah..

abah khalisha said...

alamak kalau abah terbaca ni mcm mana??hehehe

abah khalisha said...

alamak kalau abah terbaca ni mcm mana??hehehe

::contengan hati::)) said...

yup2 betol kak,, dulu kat tempat belajar kan tiap kali masuk toilet mesty mengamuk sebab darah bersepah dasar pengotor,, one day tu kita ugut nak bakar sape punya pad yang besepah macam budak tak pernah sekolah,, hehhe teros takut dah jadi pembersih dah masing2 wee ;)

♥ cik_farah ♥ said...

eeuuwww!
gelinye...
pengotor..
xpe2 kak..
pengotor mcm nie la 'kakak cantik'
suke.. muahahah

iQapiQa said...

iqa pon penah alami kak macam ni.bukan setakat pad tak basuh tapi merah2 drah melekat dan bersepah area toilet bowl.

My Name is Mar said...

PEMALAS+PENGOTOR macam tu memang tak boleh dibuat bini..
Cancel jadi bini..

Kenangan Apabila Umur Mencecah 50

Far8 budak baik said...

nasib tak bace..
hahahahahaha

Citarasa Rinduan said...

IEB
kalau nak tau.. nie kisah betul tau..
ttg seorang adik ya suka buang toot dia dalam mangkuk tandas..

bertahun2 dia jalankan aktiviti ini..
tapi kami br dapat kesan.. sbb toilet tersumbat..
bila buka pembentungan, sbb kami org felda boleh urus sendiri..

aduh... beratus2 toot tu....

PS: sangat memalukan, mungkin dia tak diajar oleh MIL sbb tu dia buat sejak dia dtg bulan..

tapi, hingga kini masih amalkan kain batik y dipotong kecil2 buat alas.. heheheh

Farah Shamsudin said...

tak sukaa laa macam tu! saya pun selalu tau jumpa... benci!! pengotor betul!

Cik Azizah said...

geli la kak kalau jumpa macamtu..dari situ kita dah tahu personaliti dia camner..grr...

chiLleD...!! said...

eee..pengotor..jenis yang mcm ni lah mudah dapt penyakit, histeria segala bagai..pastu salahkan syaitan pdahal sndiri salah..

forever love said...

teringat kat skola dulu perah pad sebab jumpa pad berdarah

Amirul Amin said...

geli juga kalo tengok iklan pad..hehe

ikatankasihku said...

memang ada perempuan yang pengotor!!eyek..

msredcheesecake said...

ieb,
isu yg msred tak faham sampai skang...diaorg ni pengotor ke pemalas ke sakit jiwa ke tak tau malu ke, taktau la...pelik tul...

Lea IsNaw! said...

memang geram kalo jumpa 'roti berjem strawberi' neh merata-rata
x reti ke nak basuh n buang elok2

Heidi Shafiq said...

ohh..

Qaseh dalia adelia said...

dulu kat sekolah2 .. pam tandas jadi mangsa .. bengong betul lah ..mmg pengotor lah ..tiba2 ase nak muntah huhu larikkk ~

Cik Eka said...

geli geleman sungguh kalo dapat org pengotor cmni..eka selalu sgt jumpa..kaalu kat skolah..ada sekali mngkin bukan bangsa kita,kan dorg jenis men buang2 jer tak basuh....

cikgu mengamuk bagai nak rak.....ha hambeksss

Faraa Eiman's said...

selalu jumpa , hari tu lagi la !
dah la tlekat dgn underwear , pad pnoh lgy , aduhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...