Yang Join Aku Nie!

Wednesday, March 2, 2011

Slow Shutter SLR......

Tengok Majalah3, diorang wat graviti menggunakan teknik slow shutter SLR Camera, IEB terus terpikat... Sungguh cantek koram... Kebetulan En. Bard balik dari kerja luar bawak balik kamera SLR opis beliau.. So aper lagi IEB pun mencuba gak lah wat graviti tu.. Koram layan pic kat bawah nie.....
 Cubaan pertama membuat bentuk love manggunakan lighter, nampaknyer tak berapa nak jadi
cubaan kedua untuk membuat IEB, pun tak cantek langsung
 last-last amek pi ala-ala TRON Lagacy plak kat luar umah...
Ala-ala TRON tak koram..

30 comments:

Cekodok said...

IEB... tangan keras tu.. haha.. itu yang kurang jadi kot.. haha.. cuba lagi.... mesti lawa....

Ati Masrif said...

cantikk..

bard mana tu..badrul ke

^__^

Isteri Yang Comel said...

tangan gegel lah cekodok. hiihihi
ati Zabadi...

AngahSayang2314 said...

cantik la....

Lagenda said...

Guane wak gini yek??

Isteri Yang Comel said...

MAK GUNA TEKNIK SLOW SHUTTER slr CAMERA JER MAK.... PASTU BUAT APER2 BENTUK PAKAI CAHAYA..

kpah k-poh said...

mula2 mesti buat "love" ngapa errr..heee..

Isteri Yang Comel said...

kka pah love paling senang.. ngeee

Qaseh dalia adelia said...

hahaha lembutkan sikit tgn tu sis

Isteri Yang Comel said...

qaseh, tangan ketaq lah dik... hihihii

Ujang9897 said...

terasa sgguh buta IT..hahaha..

Isteri Yang Comel said...

ujang naper buta IT

soffya cik bulan said...

hehe. mnjadi2. hehe
tp kita x tau apa bnda tu ieb...kekeke

caliph shuriken said...

kreatif ar..
gambatte ^^

latest en3: ~ the law of attraction ~

Ohno!!! said...

Okay la tu, baru nak blaja kot...
Kat website ni ada gambo best, siap lukis gamba tengkorak lagi
http://acidcow.com/pics/17758-light-paintings-by-janne-parviainen-23-pics.html

Ohno!!! said...

Aisyeh, camne nak letak link kat komen ni ek?
Tak pun masuk website acid cow, pastu taip light painting kat search...
hehee...
Selamat ber'eksperimen :D

Lalinkfixa said...

bestnya ada kamera canggih :)

mr.curly said...

ala, baru2 mmg le xbrp nk jd..tp kalu dh lame2 sok, gerenti terer punye..hikhik

Puanbee said...

go back n prektis..hee apa tu bee nih ketinggalan sikit hua2

YanaMIB said...

teknik slow shutter mmg best! gila x sbr nk bli dslr..dh tau teknik tp mende nk buatnya xde..hahaha..mencik! =_=

S.3.V.3.N said...

camne nk amik gmbo camni? leh tunjuk tutorial? hehe

Isteri Yang Comel said...

seven nak wat tutorial tak baper pandai buat lagi teknik tu.. nie just memain jer... hihihihi

mera zati M.z said...

not bad.. leh tingkatkan lagi skill tu ;)

rubi @ cawan2 said...

pergh.. rajinnya wat gmbr ni

MamaEma said...

kamera jenama apa yer..

grOundnUt said...

woaa...nice²..kacang pon baru jugak berjinak²..jOm tengOk kacang nyer slow shutter...^^'

http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2011/02/slow-shutter.html

Isteri Yang Comel said...

mama emmad canon d400 kot

zsidentity said...

nice.... :)

afzan said...

amboi IEB, kalau boleh buat grafitti dalam gelap lagi tinggi impaknya :)

Mizz Leya said...

menarik!! nak cube la nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...