Yang Join Aku Nie!

Thursday, March 24, 2011

Cubaan Bunuh Diri Di KB Mall

Nauzubillahhiminzaliq... Kejadian dipercaya berlaku jam 04.30 petang tadi di KB Mall.. IEB dapat berita ni pun dalam FB ada yang share video berkenaan.... Bagaimanapun beliau dikatakan cedera sahaja, berikutan jatuh atas tilam bomba yang telah disediakan awal.. Nasib lah Pihak Bomba bertindak awal, kalau tak tak tau lah jadi apa... Wahai koram yang kat luar sana, jangan lah berfikiran sempit, sehingga kan sanggup bunuh diri, untuk melepaskan diri dari masalah yang di hadapi...

21 comments:

nur said...

isk.. ada juga ye camni.. nasible cedera aja..
JOM KE: ALL IN ONE

storyfromme said...

nauzubillah.nape sampai macam tu sekali.

diana said...

melayu ke???

putERi-kAtEk said...

fikir tak ingt masa depan... belum cukup lagi amalan kat dunia ni utk hari akhirat...huhuhu

Isteri Yang Comel said...

nur, tu lah kan, klu Allah kata belum ajal, belum lah tu
story, tak tau lah naper
diana, masih tak pasti lagi
puteri tu lah tu, mudah-mudahan mendapat petunjuk

HAJAR hasan said...

masih ada manusia macam ni. bila akal dan fikiran tak selari. macam macam boleh jadi. astaghfirullahalazim~

apik pehe said...

apik terkejot sgt biler tau tadi..naseb bek x mati

Eza Ridzwan said...

ni jenis manusia yg pendek akal...x pikiaq dah mak pak, dosa pahala..yg dia tau, nak lari dari masalah..bkn manusia namanya klu xde masalah..bengong betoi!!...perlu dikaunselingkan sambey disekeh² pala...~ klu akak jadi kaunselor arr..

fyna said...

huh!!~
tak pikir untuk diri sendiri...

b a m b a m ' s said...

sengal betol minah nie.. iskkk.. pendek akal! huhuhu

Piasara said...

"bila dia 'tersedar' nanti..tentu dia akan berterima kasih pada org yg selamatkan dia..."

puanbee said...

betul2 dia nak bunuh diri tu , sanggup ish teruk betul

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mkn FREE jom!

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/perhatian-sape-nak-free.html

HATYCIKNUURUL said...

ya Allah,harap Allah ampunkn dosa die,.die trtekan sgt tu dn mgkin die jgk xckup ilmu asas agma,.siyes tkt nk tgk smlm,mse tgh hot cite ni,.hehe,.pg ni,bru ade kbranian,.

Sharienz Sz said...

napa la singkat sangat fikiran tu..
syukur dpt diselamatkan :)

Sunah Mohammad said...

pendek akal...dosa besar tu..niat da ade..moga Allah ampunkan dosa dia, Allah bagi dia hidup dah jadi satu peluang...

Nour Akmal said...

tak fikir panjang..senang betul nak buat mcm ni kan..tak syg nyawa..

najwa's said...

huhu semoga diampunkan dosa dia.. :'(

DaK CoMoT said...

dengar kata sebab frust bercinta..hummm..napa la jadi camni..=(

Qaseh dalia adelia said...

nasib baek hidop lagi

Cekodok said...

kesian.... ada masalah tu.... hmmm.. jangan la amik jalan mudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...